Umutlubirkadin Kızlar merhaba Son adet tarihim 2 Mart 16 Mart yumurtlama dönemim. İki gündür çok fazla fişe çıkmaya başladım göğüs agrim var karnımda da sabahtan beri adet olacakmışım gibi agriyor herhangi bir akıntı yok adetime altı gun var test yaptım bugun erken gebelik testi negatifti boyle olup sonradan pozitifi gören var mi sizler hangi belirtirle ogrendiniz gebe olduğunuzu
mom71 Umutlubirkadin bnde neredeyse böyle bişey yaşıyorum dört günlük bı gecikmem var beyaz akıntım var ara ara adet olacak gibi belim ağrıyordu ama olmuyorum bekliyorum şuan
eylulmihrasmom Umutlubirkadin normalde hiç uyumazdım inanılmaz uyudum o dönemde ve çok sık lavaboya çıktım adetime 6 gün kala aşırı silik testle öğrendim
Fuhen Umutlubirkadin ilkinde sırt ağrısı oldu günüm geçti bebek beklemiyordum artık umudum bitmişti hamileymişim 3 yaşında oğlum var kızımda da günüme bir hafta varken hissettim gününden önce yaptım çıktı kokuda hassasiyet ve bel ağrısı oldu aynı şekilde 29 haftalık olduk şükür rabbim sizede nasip etsin 💜
Stella55 Adetle birebir aynı belirtiler yaşadım. Adet olcam sandım tüh tutmadı diye üzüldüm. Adet 2 gün gecikince kan testi verdim o şekilde öğrendim. Belirtiler birebir aynıydı bende, göğüs hassasiyeti ve dolgunluğu, kasık ağrısı falan.
Umutlubirkadin Stella55 Canım ben test yaptım bugun ama çıkmadı.. Sanırım benim belitirler pms adet öncesi belirtisi adetime 6 gun var 😞
Umutlubirkadin Stella55 canım adet olacakmışım gibi bir agri var sabahtır cekiyorum içimden gelse de barı kurtulsam bu stresten diyorum ama yok gelmiyor. Gerçi hiç önceden gelmedi. Bakalım bekliyoruz daha fazla test yapmacagim moralimi asiri bozuyor 😞
Umutlubirkadin Stella55 Canım kasıklarda batma var hafiften nedense birde gaz şikayetim var. Cise sık çıkma falan filan hepsi bar bulantı bas donmesi hariç
Umutlubirkadin eylulmihrasmom canım dünden beri belki 20 kere girmisimdir lavaboya ama emin değilim ki yaptığım test negatifti adete son 6 umarım bebeğim benimledir 😞
Umutlubirkadin [silindi] Canım bulantı falan yok bu ara nedense uyuyamıyorum gece terlemelerim oluyor. Adete son 6 geri sayım yapıyorum test yaptım çıkmadı 😞
Umutlubirkadin Fuhen Yaa ne güzel rabbim sizlere bağışlasın sağ salim kucağına almayı nasip etsin ♥️ rabbim o eşsiz duyguyu bana da nasip eder insallah 💛
Stella55 Umutlubirkadin ben iliskiden 9 gün sonra yani adete 6 gün kala yaptım benim de çıkmadı. Üstelik kan testi yaptım yani idrar değil. O testler zaten güvenilir değil hiçbir zaman tercih etmedim. Adetiniz geçsin direkt beta baktırın umarım vardir🌸
anneoluyoruuumm16 Umutlubirkadin geçen ay benimde öyle oldu canım aşırı çise çıkma goguslerde şişlik hassasiyet mide bulantısı uyku ve halsizlik kesin hamileyim dedim kan verdim meğerse kanda enfeksiyon varmış. Antibiyotik kullandım. Bence bir test ver
Aaysenurd_ Göğüslerim çok şişmiş ve hassaslaşmıştı. Regl e 10 gün kala başladı göğüs hassasiyetim. Ayrıca midemde sürekli bir kazınma hissediyordum yemek saatim geldiği zaman asla geciktiremiyordum. Midem sürekli bomboş gibi günlerdir açmışım gibi hep kazınıyordu. Sabahları falan bulantı yaşamadım ama arabaya binince midem bulanıyor ağrıyordu. Sonra reglim 3 gün gecikti. İlk 2 gün olabilir normal dedim ama üçüncü gün dayanamayıp test yaptım. Şimdi 18 haftalık bal oğluşumuz var. İnşallah sağlıkla dünyaya gelir. Allah isteyen herkese versin inşallah 🙏🏼❤️
Umutlubirkadin Aaysenurd_ Naif yorumun icin teşekkür ederim balım 💛 Bende göğüs şikayeti hep olur adet öncesinde ama genelde 1 hafta kala falan oluyor ama ben neredeyse 13 14 gündür bu agriyi cekiyorum bu ay da olmazsa asilama deneyeceğiz 😞 insallah umarım vardır bebeğim ♥️😞 Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin 🥰💛😘
Daisy0000 Umutlubirkadin Bende hiçbir zaman göğüs ağrısı olmaz (regli zamanları vsde dahil) ben göğsüm aşırı ağrıdığında hamile olduğumu anladım. Aynı zamanda ağzımda metalik tat vardı , özellikle su içerken paslı su içiyormuş gibiydim
Umutlubirkadin Daisy0000 iste bende de önceden hiç göğüs şikayeti olmazdı evlenmeden önce falan asla böyle bisey yoktu nedense son 1 senedir adet dönemime yakın göğüslerim tas gibi oluyor. Daha önce hiç hormonuma bakılmadı acaba onunla ki ilgili diye düşünüyorum bende bakalım geri sayım 6 :))) Bekliyorum insallah hamileyimdir 💛
Aaysenurd_ Umutlubirkadin ben de adete birkaç gün kala yaşardım göğüs hassasiyeti ama bu sefer benim de uzun sürmüştü. Adetini bekle içime doğuyo hamile gibisin🙏🏼 seni hiç tanımıyorum ama aşılamaya gerek kalmayacak inşallah. Senin için dua edeceğim şimdi uyumadan önce hatta ❤️
turkuaz_ Umutlubirkadin hiçbir belirti olmadı adetimde 4 gun geçmiş deprem zamanı kafam karışık haber izlemekten unutöuşum. Eşimin doğum günüydü düşünürken ulan niye adet olmadım dedım ve test yaptım. Eşime hedıye oldu
Umutlubirkadin turkuaz_ Ne güzel rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin balım 💛 Ben kendime asiri stres yapıyorum onu fark ettim bugun kendime söz verdim test yapmayacağım adetim geciksin 3 4 gun sonra yapacağım insallah gecikirde vardır bebeğim 😞😘🥰
turkuaz_ Umutlubirkadin canım benim herşeyın hayırlı bi zamanı vardır inanki biliyorum beklemek sabretmek çok zor ama kendini hiç üzme hit yıpratma kendine bi hobi edin onunla kafa dağıtmaya bak ne bileyim sosyal medyada yemek videoları olabilir kıtap okuma olabilir spor olabilir örgü dikiş nakış ne bileyim eninden ne gelirse ama mutlaka bi hıbi edin
Umutlubirkadin minikpatik yaa ne güzel olurdu keske hamile olsam rabbim o eşsiz duyguyu insallah bana da nasip eder 💛