Zumzugukodummuzzingillatirim zeynepzz34 90 kilo hamile kaldım 70 e indim doğuma 83.5 la gittim doğumdan çıktığımda 70tim yine.
hepoyleolurzaten zeynepzz34 56yla hamile kalıp 74 kiloyla doğuma girdim, doğumdan sonra ilk hafta 10 kilo gitti. Geri kalan aylarda da 2 kilo, 4 kilo vs şeklinde gitti. Doğum yapalı 19 ay olacak 54 kiloyum
beyzzsenturkk zeynepzz34 henüz tartılmadım baya gitti aslında ama adet olmadıgım icin bi sislik var vücudumda 2 ay oldu daha yavas yavas topluyorum emzirmek baya bi tüketti beni 😂😂
K-- Zumzugukodummuzzingillatirim ayıp olmasa nasıl 79 e indiniz bende gebe oldugumu öğrendim 4. Bebeğim küçüğüm daha bir yaşında soralle hamile kaldım 83 kiloyduk öğrendiğimde beri çok dikkt edyrm 80 oldum
hepoyleolurzaten zeynepzz34 Valla hiç dikkat etmedim, hatta ilk zamanlar süt yapması için yaz helvası vs çok tüketmiştim. Emzirdiğim için mi bilmiyorum ama normalde de kolay kilo verebiliyorum yoksa bu kadar yemeye 200 kilo olmam gerekirdi 😂
Fuhen zeynepzz34 oğlumda 48 kilo hamile kaldım 68 doğuma girdim doğumdan 10 gün sonra 50 kg oldum kırkıma yakın 48 oldum geri şimdi kızıma 29 haftalık hamileyim 55 kg hamile kaldım 59 kg ama vücudum almıyor yine sadece göbeğim çıkıyor yine hemen gider doğumdan sonra
mylittlebabym 6 kilo aldım 6 kilo verdim doğumdan sonra. Büyük ihtimal daha da gider çünkü emzirirken müthiş kalori harcanıyor kan ter içinde kalıyorum resmen..
Esayser zeynepzz34 8 kilo aldım doğumdan çıktım 2 gün hastanede sıvı beslenmem gerekti eve geçtiğimde 8 kilonun hepsi gitmişti. 25 gün oldu emziriyorum ne aldım ne verdim beslenmeme dikkat ediyorum sütüm olsun diye
kuzeymomsss zeynepzz34 17 kilo alarak girdim doğuma çıktığım da 12si gitmişti. 5 kiloda 1 ay içinde gitti. Yani 53 ile hamile kaldım 70 ile doğuma girdim çıktığım da 58 kiloydum
Linabebek1 45 kilo hamile kaldım bulantıyla 5 kilo verdim sonra 54 kilo ile doğum yaptım 18 gün oldu doğum yaptımşuan 47 kilodayım göbeğim hiç kalmadı zaten büyük değildi karnım çatlağım olmadı kimse doğum yaptığıma inanmıyor