Kızlar selam uzun zamandir bebek istiyorduk.bat 2gun geçti ve 2.çizgi silik çıktı.sizden ricam bu şekilde silik çizgi ile öğrenen var mı aranızda yazarsanız çok sevinirimmm
Silik çizgi ile gebeliğini öğrenenler?
expectantmom_ Çizgi ilk 5 dakika içinde çıktıysa eğer %80 hamilesindir 😍 Bende de silik çıkmıştı hamileydim
expectantmom_ birinci çizgi kadar belirgin değildi ikinci çizgi. Ben de bu şekilde öğrendim. İnşallah yanıltıcı olmaz sizin için de silik çizgi. Hayırlı haberler almanızı isterim ♥️💐
expectantmom_ been 🙋🏼♀️ Çok çok silik çizgi çıkmıştı hatta gözle bakılınca ilk başta görünmüyordu ışıkla bakılınca görülüyordu adetim 1-2 gün geçmişti aynı gün kan verdim hastanede beta hcg 27 idi hamile olduğumu öğrendim. 35. Haftamdayım şu an doğumu bekliyorum 💐
expectantmom_ benim de silikti adetime uc gun kala
- Düzenlendi
Beklenen adetimden 4 gün sonra silik çizgiydi. Hatta yanlış gördüğümü düşündüm, ertesi gün sabah bir daha yaptım. Yine silik çizgiydi. Ertesi gün kan verdim, düşük bir beta ile öğrendim ve geç döllenmedir diye düşündüm ama geç döllenme değilmiş.
Kızlar hepinize teşekkürler ❤bugün test vereceğim umarım sizler gibi sağlıklı bir gebelik haberi alirim😍
expectantmom_ ben adetten 5 gün önce aşırı derecede silik çizgi ile öğrendim beta değerim 50 idi
expectantmom_ reglim 5 gün geçtikten sonra silik çizgi ile öğrendim öğrendikten de 6 gün sonra çizgi koyulaşti geç dollenmeymis 🥰