Zorrrannelik Kızlar iki gündür var bu durum önceki sorunları söylemiyorum bile. Sanki vajinam çıkacak gibi kendimi affedersiniz tovalet yapiyomusim gibi hissediyorum Başına gelen var mı? 🤔
EU__1718 Zorrrannelik arada bende de oluyor.alt tarafta sürekli bi doluluk baskı oluyo.bebeğim başı aşağıdaymış o yüzden normal dedi doktor 😊
Zorrrannelik EU__1718 benimki bı hafta önce ters duruyodu Belkid onmistur ama ne bilim sanki cikcak gibi hissediyirum🤔🤒😝
EU__1718 Zorrrannelik ay evet bende diyorum içimde beni cimcikliyor sanki diye 😂 ayakta iki dk fazla dursam wc koşmak zorunda kalıyorum anında baskı oluyo.geçen hafta göbek deliğimden çıkacak gibiydi bu hafta alttan 😂
gokturkmom Zorrrannelik ya evet baskı var gibi değişik bir his randevuma daha iki hafta var sırf bunun yüzünden erken mi gitsem diyede düşünüyorum 😂
Zorrrannelik EU__1718 Benim önce üstte midemi delcek gibiydi oturdumuydu vurup aklımı aliyodu bu gunlerde parmaklariyla oynuyo sanki🤣🙈diyorum uslu dur diye dahada cogaltiyo
EU__1718 Zorrrannelik öyle bi gerdiriyor ki göbeğimin şekli değişiyor okşuyorum düzeliyor bu sefer başlıyor tekmeler 🙈 geçen hafta mide yanmasından uyuyamıyorum çok kötüydüm demek ki ondan sonra dönmüş bu hafta rahatım şükür
Zorrrannelik EU__1718 Aman iyi ol a ben çok çekiyorum inşallah rahat bitirirsin❤️Mahvediyo minnik sıpa beni🙈🤣
meliiisoz Zorrrannelik aynı baskı bendede var ağırıyo sızlıyo gibi resmen özellikle oraya vuruyor iki dakika da bir tuvaletteyim