Zorrrannelik Kızlar iki gündür var bu durum önceki sorunları söylemiyorum bile. Sanki vajinam çıkacak gibi kendimi affedersiniz tovalet yapiyomusim gibi hissediyorum Başına gelen var mı? 🤔
FatmaAselinAnnesi_60 Zorrrannelik bn de de oluyor normal ama yğnede doktor kontrolünde sor içine kalmasın
meliiisoz 27 hafta oldum bende vajinamda sızı ağrı çok oluyor ve durmadan ayağı orda bebeğin sürekli tekmeliyor 5 dakikada bir tuvalet hissi oluyor ayakta ve oturunca daha çok hissediyorum o ağrıları baskıyı
Annelikmesaisi meliiisoz bende 25 haftalığım bebeğim ters pozisyonda alt tarafta baskı kasılma ağrı oluyor özellikle akşamları doktorum normal dedi ama çok rahatsız edici korkuyorum başka birley mi diye.
meliiisoz Annelikmesaisi benim bebeğim hala dönmedi ayağıyla sürekli oraya vuruyor gün önce kontrolüm vardı ve ultrosonda o şekilde vurduğunu resmen gördük evet maalesef bende çok rahatsız oluyorum vajinamda dolgunluk baskı acı sızı ne ararsanız var tekmeleri artık çok güçlü beş dakikada tuvaletteyim