ErhanKubra ES_es-Es ebru kavak’ a gidiyordum canım değiştirecem çok pahalı oldu cem parmaksıza gitmeyi düşünüyorum sen hangisine gideceksin
Sevval0308 ES_es-Es Fatma şenese gidiyorum cnm mediline de maalesef ki girişler çok pahalı. Normalde 500 ama sendika üyeliği polislik askerlik vs varsa birinci derece 400 e düşüyor. Doğumda sanırım normal sezeryan farketmeksizin 8 bin 🥹🥲🥲😭
Meri11 ES_es-Es klinik Ebru çevik kavağa gidiyorum. Tüp bebek doktorum. En başından beri onunlayım. O kadar ilgili o kadar naif bir bayan Kİ
ES_es-Es ErhanKubra daha önce fethi hanaya gitmistim ama benim gebelik riskli gebelik o yüzden hem araştırma da burcin hocaya gidiyorum hemde özelde bulmaya çalışıyorum fethi hocayla sami hoca arasında kaldım karar veremedim
Meri11 ErhanKubra bende Ebru hocaya gidiyorum evet pahalılaştı. Ams benim tüp bebek doktorum o yüzden doğumu ona yapacağım bir ay kaldı zaten siz doğum ücreti vs algınız mı Cem parmaksıza da gitmiştim zamanında o da cok iyi bir doktor
Brn23 Hemsireanneeeee fethi Hanayın doğum ücreti hakkında bilginiz var mı ?birinci doğumumu onda yaptım da şuan ücretler çok arttı elazığda yaşamıyorum ama yine doğumumu orda yapcam
rcbb Ben şehit fetih sekin Hastanesi’ne giidyorum devlet olamasina rağmen çok guzl ilgileniyor Emree Yalçın doktorumun adı tavsiye ederim
ErhanKubra rcbb bende ona gitmek istiyorum ama doğuma kimin geleceği belli olmadığı için özele gidiyorum emre bey çok iyi
Bebegim23 Brn23 numara vermiyorlar tabiki ama griste sorun olmuyor herzman grisleri olabiliyor randevulri
ErhanKubra Brn23 yok gidip konuşacam ama değişiyor fiyatlar doğum zamanı gelene kadar başka doktor teyzeme 5000 dedi doğum olana kadar 9000 oldu
Mutluemos Brn23 11 şubat sezeryan doğumu 6000 olarak yapıldı ablamın şuan fiyatı nedir bilmiyorum deprem nedeniyle indirim var denildi detaylı ultrason nedeniyle arayıp sorduğum da
sipsibel ES_es-Es ben ilk kontrole Sami Güngör’e gittim iyi bir doktordu yine ona giderim sanırım ama doğumda normal olursa bir kadın doktor da aklımda bulunsun diyorum
ErhanKubra ES_es-Es hmm riskli ise bilmiyorum gitmediğim doktor hakkında bilgi sahibi değilim canım ama gittiklerim gerçekten iyi doktorlar
ErhanKubra Meri11 yok ben ücret sormadım zaten daha 12+2 haftalık daha çok var benim 15 gün önce teyzem doğum yaptı 9000 tl ydi. Bende cem beyden memnunum onunla devam edecem inşallah