15 Mart günü öğlen ara ara gelen sancılar sonucu akşam 7 de hastaneye gittim ve 1 cm açıklığım olduğunu söylediler gece 1 de tekrar görmek istediler ve gece 1 de geldiğimde 1 buçuk cm açıklığım vardı nst de düzenli sancılarım çıkıyordu sonra eve yollayıp sabah 7 de tekrar gel dediler eve gittim ve sancılarım artık 3-5 dakikada bir gelmeye başladı sabah 7 ye kadar duş aldım egzersiz yaptım falan en son saat 7 oldu hastaneye gittik gittiğimizde sancılarım 120leri görmeye başladı ve çatı muayenesinde 3-4 cm açıklığım çıktı yatış yaptılar ve suni sancı taktılar saat 11 gibi açıklığım 6 cm oldu artık sancılar 30 saniye de bir geliyordu ağlicak durumdaydım sancı vurdukça ( suni sancı etki eden için çok kötü 🙄) en son saat 12 oldu sancım açıklığım 8 cm oldu 1 de 9 cm derken tam 16 Mart 14:20 de doğumhaneye alındım hazırladılar falan derken 14:27 de kızımı aldım kucağıma sancılarım kendi sancılarımla beraber 24 saat kızımı kucağıma almam ise 5 dakikamı aldı önemli olan orda ebeleri dinlemek ve sdece sancı gelince ıkınmak doğumum çok şükür çok kolaydı çok fazla dikişim de yok kendileri yırtılma olmasın diye kesmişler sdece her neyse bebeğim doğdu ama solunum sıkıntısı vardı içerde dışkısını yapmış ve yemiş 1 gün yoğun bakımda kaldı ve 3 gün boyunca da anne bebek uyum odasında kaldık beraber ilk gün insanın bebeğinin yanında olmaması çok kötü çok ağladığım için sütüm falan da gelmedi Allahım kimsenin başına vermesin böyle birşeyi kızımı doğar doğmaz alıp götürdüler göremeden ama çok şükür bugün 10 günlük olduk hem ben hem de bebeğim çok iyiyiz bunu da atlattık bunu da başardık kızlar🥹💕