gulten_01 Merhaba sevgili annelerim bebeğimiz için oda yapma planımız var ve mobilya arayışına girdik beğenmiş olduğumuz takımlar oldukça pahalı oda yapan ya da yapacak olan annelerimizin fikrine önerilerine ve fiyat konusunda bilgilerine ihtiyacım var
Dilaraanl gulten_01 ikeadan aldık biz canım gayet uygun fiyatlar. Uygulamasını indir bi bak istersen. Gardrop ve şifonyeri normal yetişkin dolabı seçtim. Bebek dolapları hem çok çok kücük hemde çok pahalıydı. Gardropu 8.000 Şifonyer 4.000 Beşik 3.000 di aldıgımda Bebek odaları gereksiz pahalı
Aselhumaninannesi gulten_01 Ben oda takımını boobebekgenc ten aldım çok güzeller yatağı nevresimi içinde 13 bine geldi dışarıda çok dolaştım ateş pahası idi ve yataksizdi tavsiye ederim
Hilalttk16 gulten_01 bende sizin gibi piyasayı çok pahalı buldum biraz bekledim sonra karşıma vivence çıktı 6 bin küsure oda takımı aldım kurulumu yapıldı memnun kaldım 😊
anneolmakzoramagulusuyeter_ gulten_01 canım ben bebelife tan yatak beşik dolap sekiz bine aldım bugün yarın gelicek adam yatağın üstünde bı ziplamadigi kaldı doğrudan yatak ayrıca
Ilosunuz1 Canım bende çok istiyorum oda takımı almak bugün baya bir araştırdım ama en uygun fiyatlı en güvenilir civil var ordan aldırmayı düşünüyorum eşime yani her bütçeye göre en fazlası 10 bin lira en azida 5.5 bin ve çok güzel tavsiye ediyorum ❤️
Ilosunuz1 Ilosunuz1 https://imgyukle.com/i/QmLNYS https://imgyukle.com/i/QmLj9s https://imgyukle.com/i/QmLOvb
Merakliana6 Doğduktan sonra çocuğunuzla beraber seçmeniz aranızdaki bağı da kuvvetlendirir kendi fikrini sorarak alabilirsiniz.. biz anne yanı park yatak aldık 2 yıldır çok severek kullanıyoruz inşaAllah 5 yaşına kadar götürür
gulten_01 Merakliana6 Evet haklısınız fakat benim evim küçük kendi dolabımız bile ölçü ile yapıldı ve bize bile yetmiyor kıyafetlerimizi sığdırmakta güçlük çekiyor bebeğinde eşyaları fazla olacağı için en iyisi oda yapalım dedik💖
gulten_01 Dilaraanl Aslında çok mantıklı söylemiş olduğunuz gibi indirip detaylıca inceleyeceğim çok teşekkür ederim bebeğiniz sağlıcakla kullansın inşAllah💖
gulten_01 Aselhumaninannesi Merhabalar bu takımın aynısını görmüştüm bu siteden hemde bende beğenmiştim sizde görünce fikirlerim daha da netleşti çok güzel olmuş bebişiniz sağlıcakla kullansın💖
MerveZengi Aselhumaninannesi merhaba İnternet sitesi vs var mı acaba. Çok güzelmiş güle güle kullanın. Ürün modelin adı nedir acaba ☺️
Virgohome Aselhumaninannesi ayyy abla işte ileriye dönük yatak aşırı güzel böyle yakınlar çoğu yerde 25 bin falan başka yerlerde 15 16 falan benim içimde kaldı bu ama trendyoldan aldık bizde inşallah sağlamdır bu yatağı 12 yaşına kadar kullanır aşırı mantıklı Alışveriş olmuş abla güle güle kullanın inşallah
Aselhumaninannesi gulten_01 amin teşekkür ederim valla çok beğendim dedim her halükarda oda alincak yerimde öyle büyük değil beşik al sonra çıkar derken bir dünya masraf olacak en iyisi bu küçükte bir beşik aldı ailem almış gittiği yere kadar kullanılır tavsiye ederim
gulten_01 gulten_01 Benim odamda baya küçük bizde en minimal olanı tercih edelim istedik odayı boğmaması adına bizde yanına küçük bir beşik alacağız
imrnx Henüz almadım ama ikeadan almayı düşünüyorum parça parça, gardrop şifonyer ve beşik olarak. Sade ve şık modeller var ama henüz canlı gidip bakmadım kalitesine
sedcak İstanbuldamısınız bilmiyorum ama ınstagramda “luabebekvegenc” diye bir sayfa var. Yatak+baza 8bin komple set 10-12bin civarı. Bir inceleyin isterseniz 🙏🏻
Anne2363 Pierre cardin markasının 3 kapak dolap ve büyüyen beşiği 12500 tlye aldık. Marka hem kaliteli hem de büyüyen beşiği uzun dönem kullanabilceğimizi düşünürsek makul oldu gibi geldi.