Pandaanne Merhaba kızlar 2 gündür akıntım arttı şeffaf ve kasık bölgemde ağrı oluyor ani geçiyor ara ara da bel ağrısı yaşıyorum ayrıca bugün kustum doğum belirtisi mi uygulamaya göre son 5 günüm kaldı ama cuma muayene oldum doğum için hiçbir belirti yoktu
berfib Pandaanne uygulamaya gore bnmde 5 gunm war ama bi belirti yoook yarin kontorolum war bakalm neye karar verilicek 🤷♀️
Elifknt Pandaanne ilk gebeliğimde kusma akıntı çoktu son haftada. Benim nişanım gelmişti. Belirti olabilir bence
dilaraaygun2234 Bende Nur_3502 bende kusmadım ama bütün belirtilerim var 38 haftadayım yarın kontrolüm var akıntım yoğun kasıklarım ağrıyor midem bulanıyor bazen nefes alamıyorum
Nur_3502 dilaraaygun2234 saflıkla kucağınıza alın banada mutlaka haber verin benimde çarşamba kontörülüm var
Matmazel23 Ben doğumdan bir saat önce kusmuştum. Hatta hamilelik boyunca hiç kusmayıp doğum anı kusunca çok şaşırmıştım. Anneme söyledim annemde heh kustuysan zamanın gelmiş doğurursun şimdi demişti. Eskiler öyle dermiş bazı insanlar doğumdan önce kusarmış.
Pandaanne Matmazel23 aa gerçekten mi buna sevindim inşallah gelir artık suni sancı çekmek istemiyorum
berfib Zelisha ic bacak agrisi olunca geliyor anlamina mi geliyor bendede bi agirlik war ama hc bilmiyrm 🤷♀️
Zelisha @berfib hiç bilmiyorum ki benim de ilk hamileliğim 🥲 Doğum sancısının nasıl geleceğini anlayıp anlamayacağımı dahi bilmiyorum sadece şuan kasıklarıma ağrılar girip çıkıyor yaklaşık 1 saattir böyle çocukta hareketli acaba hareketlerimi ağrıya sebep oluyor anlamadım 🥲