Matmazelbebi Gencoglugizem Yaa hadi inşallah buradaki birçok kişi ya doğurdu ya doğuracak yeni hamileler az😃 208 gün gösteriyor benim şafak tabi bu sadece tahmini😂Hak ne gösterir bilinmez❤️Allah sağlıkla aldırsın bebişlerimizi🥰🤲🏻🤗
Gencoglugizem Matmazelbebi ay amin amin yaa ben çok korkuyorum bişey olcak diye benim 14 gün geriliğim var geç yumurtlamışım ondan dolayı doktor öğün saydı yoksa benim 23 Ocak son adet günün
Matmazelbebi Gencoglugizem Benim 14 ocak son adet tarihim. Benimde 1 hafta geç döllenmiş dedi. Sonra biraz araştırdım muz, ceviz,peynir, et, yumurta, bolca yeşillik (ıspanak, Roka) vs yedim haftayı geri yakaladık. Belli olmaz seninde değişebilir belki😍
Cekilmezbirkiz Valla ilkinde kış hamilesiydim bütün kış dondum resmen şimdi 8 haftalık oldu evde tshirt le geziyorum niye acaba bilemedim ki ben de üşüyengillerdenim 🤣 bu üşümeme işini sevdim ama
Kgns Gencoglugizem ilkinde yaz hamilesiydim ikincisinde kış ama pek de kış olmadı açıkçası. Ama kışın hamileliği geçirmek daha kolay sıcak basmaları olduğu icin üşümedim hiç hep sıcaktım. Yazın sıcak çok bunaltıcı oluyordu.
AsyaCngz55 Gencoglugizem benimki tam yaz hamileliği olacak. Bence rahat rahat gezebileceğim için yaz gayet iyi. Kış olsa eve kapanmak zorunda kalacaktım.
Gencoglugizem AsyaCngz55 aman sende sanki kış dediğin ne ki ne kar yağdı ne yağmur gene gezerdin işte terlemeden bunalmadan
Havvaca İlk gebeliğim doğum temmuz sonu lohusalık gözümde büyüyo evde küvet de yok dolduram buzu gireyim içine 😂 nefret ederim sıcaktan soğuk insanıyim ben 🥺 bu kışın doğalgaz açmadım sıcak diye 😂 kârlı oldu hamilelik bir yandan toplam kış boyunca 800 lira fatura ödemiş olduk. Daha da yakmam bundan sonra 😂😂
hunilimom Gencoglugizem valla dışarı çıkmak hele son aylarda çok kötü çok zor oluyor yürürken bile terliyorum nefes nefese kalıyorsun bebek baskı yapıyor
Gencoglugizem Saliss1 daha 5+ 6 olduk ondan dolayı zor değil aksine hareket etmek benim için daha iyi doktorum da sorun yapmadı ben 5 6 ay olana kadar çalışmayı sürdürmek istiyorum evde oturup hantallaşmak yerine en azından ödemimi şişmiş ayaklarımı böylelikle biraz olsun azaltmak istiyorum
1anne2bebek__ Gencoglugizem 2. Hamileliğim. İki gebelikte Hamile kaldığım ay hatta neredeyse günü bile aynı 🤣(denk geldi nasıl olduysa nasip) Mayıs sonu Haziran başı doğum zamanım. Bence zamanım güzel. Sıcak basmadan doğum yapıyorum. Bebek de kışa doğru kendini toparlıyor. Bir de bebek doğunca kıyafetler sürekli yıkandığı İçin hemen çamaşırda kuruyor. Diğer vakitler nasıldır bi fikrim yok🤣🤣🤣
3babymom siyahinciii Urfa’nın sıcağı aşırı zor iki hamileligimi yaza denk geldi geçirdim öluyodum inanın tansiyon falan sıfir klimasız duramiyodm