Hs4523 Arkadaşlar böyle bişeyle karşılaşanlar var mı detaylı ultrasonda sol ayak içe dönük gördü doktor 3 kere baktı gün içinde pozisyonundanda kaynaklı olabilir dedi ayağı rahim duvarına dayalıydı 2 hafta sonra tekrar gel sesi perinatoloji baktı böyle bişeyle karşılaşan sonra düzelen varmı acaba ?
Hs4523 EbruUurluGkta çok hafif içe dönüklük var o şekilde doğacak ama çok fazla değilmiş alçıya falan gerek yok masajla düzelir 3 4 ayda dedi doktor 😣
EbruUurluGkta Hs4523 çok sevindim canım inaşllah çok çok iyi olur bizdede aynı problem var gibi detaylıda değil 35. Haftada çıktı her iki ayaktada var dedi ama 4d fotoğraftada da baya dönük duruyor ama sonuç nasıl olur allah bilir tabi zehir oldu 2 gündür hayat
Hs4523 EbruUurluGkta ya ben çok araştırdım çok kötü bi durum değil ameliyat vs gerek yok ortez tarzı tabanlımla 6 aya kadar düzeliyormuş yürümesine engel bir durum olmuyormuş inşallah pozisyoneldir sizinkide sapasağlam dogar🙏🏻
EbruUurluGkta Hs4523 inaşllah öyledir ama prof kesin konuştu önceden öğrensek belki şimdiye kadar kendimiZi haZırlardık ama 35 te öğrenmek zor oldu siz ne kadar oldunuz şimdi
Hs4523 EbruUurluGkta bende 26+2 yim 22. Haftamda detaylıda öğrendim bende sağ ayagında var sadece inşalllah yanlış görüyorlardır çünkü bebeğim hep ayaklarını kaburgama doğru rahim duvarına dayıyor onu bağlıda pozisyonel olabilir diyorlar inşallah öyledir 😣😣