Gamzerstoglu Tirasnasibe ben 17 de öğrendim ama geç gitmiştim kontrole daha erken öğrenir miydim bilmiyorum
sevdenuur Oglumda 12 haftlik felandi doktorun erkek diye soylemisti, kizimda bir turlu ogrenemedik taki detayliya kadar detaylida ogrendik cook sukur
cgdm-trzi Nurdrmz_24 evet vardı canım oğlumda koku hassasiyeti dışında bi belirtim yoktu kızımda aşırı mide bulantısı kusma ile geçirdim 🥺 şuan 24 haftalığım 🌸
Nurdrmz_24 cgdm-trzi yaa bende kızımda ilk öğrendiğim günden sonra kusma öksürme mide bulantısı ölüyordum hatta tövbe etmiştim bir daha istemiyorum çocuk diye ama bu gebelik de 7 haftalık oldum hala bir şey yok sadece mide bulantım var ama kusturmuyor bir de yediklerimden tat alamıyorum allah gönlümüze göre versin yinede sağlıklı olsun da 1 kızım var :)
cgdm-trzi Nurdrmz_24 amin 🤲🏻 sağlıkla kucağınıza alın inşallah ❣️ elbette cinsiyetin önemi olmuyor Allah gönlünüzdekini versin 🌸
Medine05yasar Tirasnasibe 12 ci haftada tahmin etti doktorum 18 haftalıkken netleşti erkek dedi öncelikle bebeklerimizi saglıkla kucagimiza almayı nasip etsin allahım