Gercekgulbahar Kızlar ikizlerimle 30 haftalık olduk 🥰 Aşırı derecede sancılarım başladı kontrolümede 3 gün var ne yapmam gerekiyor acilede gitmek istemiyorum her gittiğimde alttan muayene ediyor
ikizkusannesi Gercekgulbahar sancı olduğuna emin misin bunun için doktor sana ilaç verecektir sancıları engelleyip erken doğumuda önlemek için yani kesinlikle doktora git bekleme.Ayrıca 30 haftada alttan muayene ne demek ya?doğru hastahaneye gittiğinizden emin misin belki bir değişiklik iyi gelir
Gizem07487 Gercekgulbahar sancın oluyor kaç dakka uzun sürelimi bnde şuan 31 haftalığım bnm de ara ara oluyor en fazla bir dk 2 dk bunlar normalmiş vücut kendini doğuma hazırlıyormuş ama uzun süren sancıların okuyorsa zaten hiç durma direk git doktora ama ara ara ise normal miş canım
ABoyAndTwinsBoysMoms Gercekgulbahar doktorunuza danışıp ocean cranbery takviyesi isteyin. Sabahları 2 tane alıyorum ondan resmen o kadar farketti ki. Almayı unuttuğum günlerde sancıdan duramıyorum resmen. Harika bi takviye. İdrar yollarını falan rahatlatıyor.
Gercekgulbahar ikizkusannesi karnımın alt tarafında oluyor yeni başladı zaten Şehir hastanesine gidiyorum Bende şaşırıyorum alttan muayene edince haftamda var çünkü daha sorduğumda herkese alttan baktıklarını söylüyorlar açılma varmı diye bakıyomuşlar
ABoyAndTwinsBoysMoms Gercekgulbahar o multivitamin. Bu ağrılar için. Bebekler büyüdüğü için baskı artıyor haliyle. Doğum sancısı belli aralıklarla düzenli olarak gelir. Hareket ettikçe ağrıyorsa bebek ağırlığındandır. Siz doktorunuza sorun gerçekten çok rahatlatıyor dediğim takviye.