3civcivannesi Tahamine7341 herşeyin hayırlısını diledim zaten Rabbim ne verirse başımla beraber insanlari yargılamadan önce bı empati yapmayı deneyin bence kimseyi kırmaya incitmeye veya yargılamaya gerek yok kimin ne niyetle neyi yaptığını bilmeden bu kadar yargılayıcı olmak da ne bileyim
Mavidunyamm 3civcivannesi canım inşallah rabbim sana sağlıklı bir erkek bebekte nasip eder. 🥰🤲 Her iki meyveyide tadarsin inşallah 🤲 abdestliyim bak kaptin duayı 😁🥰🤲
3civcivannesi Mavidunyamm 🥰🥰🥰 çok teşekkür ederim Rabbim herkese herşeyin hayırlısını versin hayırsız sada hayorliya çevirip versin
3civcivannesi Nnanaa 8 7 6 en küçük 9 buçuk aylık çok şükür Rabbimin verdiği her evlada ama inan erkek olsun istedim Rabbim vermediyse de vardır bı hayır
Mavidunyamm 3civcivannesi amiiiiin 🤲 insanoğlu işte neyi yoksa onu istiyor. Benimde bir oğlum var inşallah bir kızım daha olur diye dua ediyorum bende🥰 ama yillaaarrrr sonra tabi şimdi değil 😁
guzelanne01_ 3civcivannesi canım bence erkek ben instgramdan cinsiyet belirleme melek yazdım onada sordum burda çok var soran Bende doğru çıktı kadın gerçekten işinin ehli olmuş🫣70 tl eft yapıyorsun bakıyor önce senden usgleri istiyor tahmini netse Net diyor ve öyle eft yapıyorsun
Ebrumelek16 3civcivannesi iki oğlum var Allah yokluklarını göstermesin tabiki ama bende birinin kız olmasını çok isterdim hatta 2.de erkek deyince doktor ağlamıştım 😅 o derece çok seviyorum kızları cicili bicili kıyafetleri ama daha çocuk düşünmüyoruz Allah nasip etmedi napalım ama çok isterdim bi kızım olsun onu süsleyip püslüyeyim yanıma arkadaş olsun
3civcivannesi Ebrumelek16 benim yanıma eş kardeş hatta yoldaş oldular onlarla büyüdüm ben resmen ama işte bu erkek olsun diye çok dua ettim bakalım nasip 🥰🥰
Miniklerim22 3civcivannesi bence erkek aynı ultrason oglumun var birde kuzenim erkek bebegine hamile bnm icimden erkek gevşyor rabbim gonlunuze gore versin İnşaAllah 😊
Saziye58 3civcivannesi bende tersine ikiz oğullarım sonra kız istedim erkek uşak yine yolda gelmek üzere 🤪
guzelanne01_ 3civcivannesi hayırlı sağlıklı olsun erkek olsun inşallah bana bir arkadaşımm dediki oğlunun adını muhammed koyarsan ve Allaha öyle dua edersen Allahın izniyle erkek olur dedi İnşşah seninde oğlundur Adıda Muhammed olur 💙
3civcivannesi Sedaa5561 devlet hastanesi olunca kız mı kız erkek mi erkek kız olunca işte bak şu var yada erkek olunca da işte bak şu pipi falan denmiyor ki😁😁
Sjsjsjsj Canım Allah gönlüne göre versin hangisi yoksa insan onu istiyo Rabbim sanada sağlıklı bir erkek evlat nasip etsin inşallah benimde erkek başlarda 4 ay boyunca aşırı tatlı aşerdim hiç mide bulantım olmadı kızıma göre daha rahat bi hamilelik geçirdim
Saziye58 3civcivannesi erkek bebek anne karnında sağ tarafta durur kızlarından bilirsin genelde durduğu yeri kızlar hep solda dururmus annemin söylemi 😁