Esraliiii 3civcivannesi ana bende de 4 erkek 1 kız var kardeş Allah gönlüne göre versin ne güzel ya 4 kiz
Esraliiii Kızı olan erkek ister erkeği olan kız ister çok normal hanımlar bende hep kız istedim ama ben ilk cocugm olacağı zamandan kız isteidm 4. De nasip oldu hanımefendinin de erkek istemesi gayet dogal
Ozge56 3kuzuAnnesiyim kafayimi yediniz kiz çocukları olanı nasıl eksik görürler iyimisuniz bu nasil kafa sizde buna mı taktınız kafaya tövbe yarabbim. Allahim şaka gibisiniz
guzelanne01_ 3kuzuAnnesiyim ben tanımıyorum sizi ama hislerim böyle olduğunuzu diyor kızlarınız Başında sahip çıkan erkek kardeşleri olsun istiyorsunuz ki çok haklısınız🌸Rabbimden istiyorsunuz kulundan değil Allah kulunun eline vijdanına muhtaç etmesin hiç kimseyi
Esraliiii cokkasmabeabi benim teyzem 5. Erkeği öğrenince aglmaisti Dr sevinçten mi ağlıyorsun demiş ne sevinci zaten bir sürü erkek var demiş üstüne oğlu evlendi ondan kız torun bekledi onunda 2 oğlu oldu bahtsız teyzem kzii goremedi inşallah 2. Evlenince kızı olsun diye dua ediyoruz
Ozoooo annelerimiz forum kuralları dahiline istedikleri postu açabilirler, buna siz veya biz karar veremeyiz. Ama siz dilerseniz ilginizi çekmeyen postları okumayabilirsiniz 🙏🏻🌸
Esra-06g 3civcivannesi belirtiler de yanılma çok oluyor cnm bende ama 12+ 5 de hep denildi 17 haftalıken doktor erkek dedi bazı bebekler geç gösteriyor ama belirtiler doğru olmuyor cnm benim bütün belirtilerim kızdı ama cinsiyeti erkek
Eflinnisa 3civcivannesi ilk hamileliğimde 10 haftalık alttan baktılar erkek dediler şimdi 14+5 haftalık cinsiyeti 12+4 de söylediler erkek degişmiyor bizde aynı