Nmhrkl Gebelik döneminde hangi balık türlerini tüketiyorsunuz. Her hafta balık yer misin güzel anne adayları🌸
SKayaa Nmhrkl ben ara ara hamsi yedim içerisinde civa oranı düşük diye zaten gebelikten öncede çok sevmezdim hamilelikle beraber dahada bir soğudum …yinede yemeye çalıştım OMG 3 alayım diye
Hizligonzales Nmhrkl cok fazla tüketmiyorum normalde cok severim ama oglumdada cok zorlayarak yemistim bundads zorla yiyorum somon ve cupra genel tercihim yada o an hangi balik tazeyse
Stella55 Her hafta, olmadı 2 haftada bir yemeye çalışıyorum. Somon ve alabalık tercih ediyorum çünkü doktorum derin su balıkları fazla miktarda civa içerdiği için yememem gerektiğini söyledi. Çupra levrek çok severim ama yemiyorum :)
Nmhrkl Stella55 ben az önce uskumru yedim tam araştırmadım ama yenmemesi gerekiyormuş 😔 çok pişman oldum inşallah birşey olmaz bebisime
Nmhrkl Hizligonzales ben ilk defa tükettim hatta şöyle diyeyim 3 4 yıl oldu yemeyeli ama iyice araştırmak gerekiyormuş hangisini tüketmek daha sağlıklı diye
Sahnedekimadam Bazı doktorlar (araştırmalar) bütün balıkların az da olsa cıva içerdiğini söylüyor.Ben omega takviyesi almayı tercih ediyorum 💜