Damla-Damla 4+4 haftalık olanlar sizinde pembemsi ve kahverengi lekelenmelerini oluyor mu? Ben duştan çıktıktan sonra başladı tedirgin oldum.
Hzlhakko Damla-Damla kırmızı olmadığı sürece korkmana gerek yok ilkte kırmızı kan gördüm düşük tehlikesi vardı. İkinci bebeğimde kahverengi akıntı oluyor doktorum normal dedi.
mervisk Damla-Damla bende 5 haftalıkken kahverengi lekelenme başladı şuan 6+4 oldum hala devam ediyor progestan kullanıyorum bi iyileşme yok ama ins normaldir insan tedirgin oluyor gerçekten.
selencinaar Yerleşme kanaması olabilir doktorla görüşmenizi tavsiye ederim lekelenmenin her rengi düşük tehdidi oluşturur
Damla-Damla selencinaar Yyemus Kafi Kafi Sahdormommy merve_bulut Hzlhakko mervisk 2208 Kızlar hastaneye gittim çok şükür bir şey yokmuş. Beta’ma da baktırdık yükselmiş herşey yolunda ☺️
Yyemus O haftalarda benimde sütlü kahve diyebileceğim bir renkte akıntım olmuştu ama bir kere geldi sadece. Devam etmedi
Damla-Damla Sahdormommy fazla olmadığı sürece ve devam etmediği sürece bi sorun teşkil ettiğini düşünmüyorum. İçiniz rahat etmiyorsa bi doktorunuza da danışın derim
merve_bulut Canım aynısı bendede oldu duştan çıktıktan sonra geldi hemen doktora gittim. Sıcak suyla mı yıkandın diye sordu evet dedim sıcak önermiyoruz ılık suyla yıkan demişti ve o zamanlardada progestan kullanıyordum ama geçti sonra
Damla-Damla merve_bulut Öyle mi ya bende aslında ondan olabilir diye düşünmüştüm çünkü hasta olduğum için sıcak suyla uzun bir süre ayakta duş aldım
Damla-Damla mervisk Kahrengi lekelenme benim de gözümü korkutmuyor ama devam ediyorsa siz yine de doktorunuzla konuşun bu konuyu tedbır amaçlı
2208 Damla-Damla Bende aynı durumdayım canım 4+3deyim bugün öğlen başladı acile gittim böyle akıntılar normal ama fazlalaşırsa hemen kadın doğuma git dedi ve hala devam ediyo ama tedirginimde inşaallah bişey olmaz sağlıkla alırız kucağımıza
Damla-Damla 2208 inşallah canım inşallah. Kafana çok takma dinlen bol bol. Yine de hastaneye git tabi endişelerin varsa
Yyemus Damla-Damla ayy çok şükürr🤲🤲kendinize dikkat edin bol bol dua edin, Allah bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Kafi Damla-Damla Maşallah canım ben hem iğne hem hap kullanıyorum birde ben kan sulandırıcının da hem iğnesini hem hapını kullanıyorum ondan da olabilir demişti doktorum pıhtılaşma sorunu var bende
2208 Damla-Damla Kafaya takmamak elde değilki canım gittim hastaneye sabah kanamam başladı betama baktılar düşmüş yani kimyasal gebelik dedi
Damla-Damla 2208 Çok büyük geçmiş olsun nasip canım sen üzülme bak bende bi düşük yaptım ama hiç ümitsizlik yaşamadım Rabbim çok şükür yine nasip etti sadece dua et ve kendine dikkat et