Öncelikle merhaba kızlar bebişim çok şükür doğdu yaşadığım herşeyi aktaracağım etkilenecek olan okumasın 🥰 son haftalarda acayip ağrılarım şikayetlerim artmıştı doğumdan iki gün önce bebeğimin hareketlerini hissetmemeye başladım sadece sertleşip toplanıyordu tedirgin olup doktorumu aradım nst ye gel dedi gittiğimde bebeğin kalp atışları hoşuma gitmedi yatış yapalım dedi 39+1de yatişım yapıldı ne açılmam ne de düzenli sancım vardı normal doğum çok istiyordum doktorum suni sancı deneyelim dedi kabul ettim fitil takıldı ilk bir saat hiç birşey yoktu sancılar 40-50 arasıydı 2 saatte bir açıklığa bakılacak denildi 1 saatten sonra sancılarım 100 ün üzeriydi sonrasını hatırlamıyorum sessizce ağlayıp dua ediyordum çünkü bana gösterilmiyordu ama çok fazla sancım olduğunu biliyordum duvarları tirmaliyordum açıklık hiç oluşmadı doktor bile hayret etti bu fitille istediğimiz açıklığa ulaşmamız gerekti dedi biraz daha bekleyelim dedi ben duramayacak hale gelmiştim sancı çok açılma yoktu bebek strese girdi kalp atışları çok düzensiz denilerek gece 3te spinal sezeryana alındım belden iğne yapacakları zaman bile hala doğum sancısı çekiyordum yinede tarifsiz bir deneyimdi 5 dakika sonra kızımın ağlama sesini duydum o an dünyanın en büyük rahatlamasini yaşadım resmen sezeryandan çıktım 1 saat sonra uysukluğum geçmişti baş agrisi bel ağrısı falan olmadı 6 saat sonra kendi kendime yataktan kalktım yürüdüm çok şükür bebişim sağlıklı iki doğum şeklinide bir gecede tattım ☹️ rabbim isteyen herkese bu duyguyu tattirsin inşallah 🥺🥰