Edosss Kizlar merhaba en Son 27 Eylül tarihinde regli oldum. 28 Ekim tarihinde idrar testi yaptım pozitif çıktı.29 Ekim tarihinde kan degerim 780 çıktı. 5 gün sonra gittiğim de ultrasonda gozukmedi. Doktor kimyasal gebelik olabilir dedi. O gün kan degerim 1180 çıktı ve ilaç verdi. 2 gun sonra gittiğimde çok az Kese yi görür gibi oldu ama emin olamadi kan degerim 1280 çıktı. Sizce kan değeri artışı Normal mi..cumartesi günü tekrar gidicem ama korkuyorum kimyasal gebelik olma ihtimalim var mı hastalığım 15gun gecikti.kanama yok çok az Sol kasigim agrio...
kayaeda Edosss evet canm kimyasal gebelik yasiyorsunuz artislar duzensiz olmus kasik agrin basladiysa bi kac gune kanaman baslar kanamayla düşer
Azrasare Edosss Herşeyin hayırlısı canım sıkma sakın canını inşallah sağlıklı bir gebelik başlamıştır senin için değilsede ilerleyen zamanlarda inşallah nasip eder allahım hayırlısıyla
Gulsenagc kayaeda canım kimyasal gebelikte değer düşüyor artmıyor sağlıksız ve dış gebelikte de değer 2 katından az artıyor
Edosss Erham geç döllenme olabilir dedi kasik ağrısıda normal dedi. Ama bilmiyorum inşallah öyledir..
kayaeda Edosss hevesini kirmak istemem canim ben dört kimyasal gebelik yasadim ayni bu sekilde degerlerim duzensiz artiyordu bir ay icerisinde kanamayla dusuyordu gec dollenme bile olsa artışların iki gune bir ikiye katlamasi lazım
Edosss Azrasare bakalim ilk hamilileligim bizim için süpriz oldu ama cok heyecanlandım. Hayirlisi olsun ne diyelim..
kayaeda Gulsenagc emin ol uzmani oldum artik gayette guzel artiyor 4 kez yasadim duzensiz artiyo duruyor sonra kanamayla atiliyor
kayaeda Gulsenagc sagliksiz gebelik dediginiz kimyasal gebelik zaten sagliksiz olduğu icin vücut kabil etmiyor
Edosss kayaeda kanama kac gün içinde oluyor bende kanama yok kasik ağrım 3 gündür var. Son hastalığım 27 eylul tarihindeydi.
kayaeda Edosss valla canim degerler cok olunca vucudun atmasi uzun zaman aliyor eger kimyasal gebelikse kendinin düşmesini bekle doktorlar kurtaj yada biyopsi yapmak istiyorlar yaptrma kendi düşüyor
Edosss kayaeda peki bende azda olsa kese görünür gibi oldu ama doktor kesin konuşmadı kese görünür mu böyle durumda