Marinedeniz Cin takviminde erkek rus takviminde kiz cikiyor kizlar hangisi tuttu sizde sizce hangisinin dogruluk orani daha yuksek?
Medine05yasar Marinedeniz ikisinede inanmıyorum cnm iki takvimdede kız çıktı biz cinsyetini ögrendik oğluşum olacak
Mervvvever Marinedeniz evet herkes erkek diye düşündü hamileliğim de rahat geçiyor kızım baya sürprizli geldi😅
Marinedeniz Medine05yasar demekki canim normalde ablam cin takvimine gore ayarlayip yapti iki cocugunu iki oglan istiyordu ikisinde de tutturdu
Marinedeniz [silindi] yaa insallah benim de rus takvimi tutar :) bir oglum var bir de kizim olsun insallah🙏🏻
Babyykmz Marinedeniz bendede tam tersi cin takviminde kiz rus takviminde erkek cikti doktor erkege benzetti ama daha zamani var dedi cinsiyet belli degl bakalm 😀
Marinedeniz Babyykmz kac haftaliksiniz? Ben de haftaici tekrar gidecegiz o zmann belki gorur diye umut ediyorm
Marinedeniz Mervvvever yaa evet ama supriz olmustur gercekten insan kendini sartliyor bana da geneli erkek diyor da bakalm :)
Mervvvever Marinedeniz ilk hamile kaldığımda kız diye hissetmiştim ama çevre hep erkek deyince bende bi nötr olmuştum sağlıkla gelsinde 😅