Kubrarmz 1Evrem 🤣🤣🤣 bende okudukça şaşırıyorum . Bide çok mu aldım diye sorulunca . Biz napalim. 24 haftaligiz 12 kg aldım. Dahada alıyorum . Yememe dikkat ettiğim halde. 🤣
Kyaa1204 Kubrarmz ayy ne biliyim şimdiye kadar almamıştım ya bianda tartıda 4 kiloyu görünce şaşırdım 😅
anayimbenanaaa Kubrarmz Ay ben 25+2 yim 16 kilo aldım şaka gibi 1 kilo alan 2 kilo alan var okudukça şoklara giriyorum 😂😂
Gizem3544 1Evrem vallahi bende şok olurum yani bu söylenen şeyler şaka mı yoksa şaka olan biz miyiz acaba bende 30 haftalıktım en son tartıldığımda 17 kilo almıştım 🤦🏻♀️
Belin_ay Kyaa1204 en son 28+6 da tartmistim 71 kiloydum 58 kiloyla hamile kaldım toplam 13 kilo almışım 🤭🙈 suan da 30 +4′üm
Hmho 25+3 1 kg aldım sadece ama 165 boyum 72 ile hamile kalmıştım yani biraz fazlaydı kilom. Yüzüm falan inceldi. Bebşşim de kilosu hep normal oluyor diye takmıyorum kafaya ehehehe
Melekannesi80 Kyaa1204 23 haftalık bir kilo almışım kızlar yaa bana kalsa sadece oğluşum alsın ben almiym de hayırlısı olsun
Hilalttk16 Kyaa1204 çok iyi sizinki ben27+3 deyim 9 kilo almışım 🙊😅 doktorum fazla olduğunu söyledi 🙉🙉
Kyaa1204 Hilalttk16 bianda 4 kilo alınca şaşırdım ya ne biliyim ilk başlarda zatem pek yiyemedim ama buara iştahım açıldı işte dikkatli gitmem lazım heralde
nur34_ Kyaa1204 valla kuzum ilk 5 ay cok cok zor gecti 6 kiloda ozmn vermistm verdigimi aldim yani kusmasaydm zor gecmeseydide kilo alsaydm raziydm