Aynenkanka Lina-Annesi 34+5 zaman zaman oluyor çok şiddetli değil regl ağrısının daha hafifi diye tarif edeyim
nur34_ Lina-Annesi olmazmi kuzum sirt agrisi karin agrisi kaburga agrisi bacak agrisi bogaz yanmasi bide ustune iki gundur vajinada baski yurumekte zorlaniyrm bisey var gibi bi his 36 oldum ama
Aegean Nasıl bi ağrı canım karnındaki? Korkutmak için söylemiyorum, önlem al diye söylüyorum: ben şu an 36+5teyim. 35.haftada hafif bi adet ağrısı vardı bütün gün süren. Bi şey yoktur evham yapıyorum dedim ama sonra nolur nolmaz diye acile gittim ve sancı çıktı. Ciğer geliştirici vurdular hap verdiler atlattık şimdilik duruyor kızım. O yüzden sordum nasıl bi ağrı diye
Aegean Lina-Annesi Git git bak acildeki doktor bana dedi ki, sen artık 35 haftayı geçmişsin bundan sonra kucumsemiyceksin her ağrıda geleceksin hiç durma gel dedi. Insallah bi şeyin yoktur da sadece sonlara geldiğimiz için ağrın vardir canim ama yine de git nolur nolmaz 😽
nur34_ Lina-Annesi ani hareketler ypma vitaminlerini magnezyum kullnysan ihmal etme bisey olmaz inşallah
Snstr Bende 34+4 oldum ara ara böyle adet sancısı veya tuvalet öncesi ağrı gibi oluyor. Biraz uzanıyorum falan ağrı artınca tuvalete cıkarıyor , sonrasında gectiği için sıkıntı yapmıyorum. 1 hafta var muayeneye , endişelenmeli miyim kızlar?