Esraaslan Ben ilk ay 1 kutu klomen sabah 1 aksam bir olmak üzere kullandım ikinci ay doktorum dozunu yükseltmek istedi bu sefer günde 4 tane sabah 2 akşam 2 şeklinde kullandım ve kontrole gittim cok güzel gelişmiş yumurtaların dedi ve ovitrella igne vurdu 14 gün oldu vurulalı bu ilaçlarla hamile kalanlar yazdım lütfen psikolojim cok bozuldu 4 senedir bebek sahibi olamıyorum
Elif5934 Esraaslan 14.-15.gün idrar testi yapabilirsin. Belirtin olduğunu düşünüp idrarda çıkmazsa direk kan ver böyle stres yapacağına kuzum.
Destina21 4 yıllık evliyim iki düşük yaşadım klomenle hamile kaldım 12. Haftadayım... kan ver gebelikk varsa çıkar .
Deletedmom15257 Esraaslan test çekim dicem ama bazen iğnenin etkisinden gebelik.cikabikiyor hormonlari degistiriyo siye bekleyin cnn stres yapmayın tam adet gününde adet olmasan tamamdır demeki gebsin
Destina21 Esraaslan evet ignenin 10.gunu kan verdim sonuç pozitifti idrar testi yapmadım.. çatlatma iğnesi idrar testinde yanıltiyor cünkü
Destina21 Melikelikelike genetik testi yaptırdık sıkıntı yok .. sadece pıhtılaşma değerim biraz düşüktü.. şuan iğne kullanıyorum.. sıkıntı yok şimdilik 💜
Elif5934 Ben de çatlatma iğnesiyle hamile kaldım. İğne günü saymazsak, 15.gündü test yaptım direk çift çizgi çıktı. Aynı gün hemen kan verdim pozitif, şu an hamileyim. Belirtilerin neler ?
Aylaayla İnofolic combi folik asit kullan canım doğurganlığı kolaylaştırıp arttırıyor! Bir de şeker ilacı;) tecrübeyle sabit