babygst Çok üzgünüm olsa çıkardı sanırım 10. Gün kan testi istemişti doktor ben dayanamadım yaptım evde Gün embriyo 5aa 2 embriyo transfer edilmişti :(
2022bebeki babygst İdrara geç düşüyor beta kanda belli olur en erken 10. Gün kendinizi üzmeyin lütfen
myangelson babygst doktorun 10. Gün kanda istediği test belki de 12-14. Gün idrara düşer çünkü en erken kanda belli olur idrarda geç belli olur. Daha erken olmuş bence 10. Gün kan verip öğren doktorun dediği gibi 🌸
ElaRose babygst canım erken yapmışsın ama kendinde diyorsun bak . Geç döllenme diye bişeyde var anca tutunup Kana karışır . 2 gün sonraya olur inşallah .
2022bebeki babygst Güçlü olmak zorundayiz , zorundasiniz. Binbir türlü zorluktan geçtik mücadele umut bizi ayakta tutacak olan.. şu an 2 aylik kucağımda uyuyor bir dakika bile olumsuz düşünmedim, hep doğru hayırlı zamanda beni bulacağına inancim tamdı
myangelson babygst daha günün gelmemiş ki neyin yıkılması bu gününü bekle canım işte bu yüzden erken test yapılmamalı günü beklenmeli. Belki pozitif ama idrara düşmediği için henüz göremiyorsun kendini uzdugun ile kalacaksın. Moralini bozma dediğim gibi gününü beklemelisin
babygst Glcndrsn 2. Günden beri kasık ağrısı adet olacakmış hissi bugünde sabah peçeteye açık kahve akıntı geldi baktım 2 saat sonra beyaza dönmüş
Glcndrsn babygst ağrıların devam etmesi güzel bisey benimde ögrenene kadar kasık ağrım sırt ağrım adet sancısı gibi agrım oldu ve sol tarafımda cok baskın bi ağrı vardı dün leke görmüşsen yerleşme kanaması olabilir yeni yerleştiyse idrarda belli olmaz Rabbim hayırlı sonuclar almayı nasip etsin canım kendini üzme moralini yüksek tut
Glcndrsn babygst yerleşme kanaması olabilir canım hayırlı haberler alırsın inşallah bizede haber ver kan sonucunu 🥰