Hlycsr91 8+3 haftada kontrole gittim bebeği gördük gayet büyümüştü ama doktor hiç yolk saç tan falan bahsetmedi bende ekranda göremedim. Bi dahaki kontrolümde mutlaka soracağım bende.
selencinaar Hlycsr91 bebekten once oluşan bişey o görememeniz çok doğal 😊 beslenme kesesi diye geçiyor bebekten evvel o oluşuyor kesede
Kyyznkyyzn selencinaar peki yolk kesesi oluşan gebeliğin boş gebelik olma ihtimali var mı bir bilginiz var mı
Buseka Kyyznkyyzn ben ilk önce yolk u görmüştüm doktorum bu çok iyi birşey demişti bebek varki demekki beslenme kesesi oluştu tarzında konuşmuştu herşey çok iyi demişti yani
Esoo06 Kyyznkyyzn olabilir . Bende 9 a kadar bekledik de yolksalk oldu ama bebek olmadı boş gebelik diye kürtaj oldum
selencinaar Kyyznkyyzn bunun hakkında bişey söylemedi ama yolk kesesi varsa güzel haberler aliriz dedi olumsuz konusmadi
Kyyznkyyzn Esoo06 Çok geçmiş olsun inşallah Rabb’im en hayırlı zamanda hayırlı bir bebek nasip eder size inşallah . Bende ilk gebeliğimi 6. Haftada düşük yaparak kaybettim şu an 7 haftalık hamileyim aynı şeyleri yaşar mıyım korkusu var .
Kyyznkyyzn selencinaar Doktorum da bana henüz küçük olduğunu o yüzden görünmemesini normal bulduğunu söyledi ama bir kayıp yaşayınca tekrar aynı şey olur mu diye biraz tedirginim açıkçası . İnşallah sağlıklı bir şekilde görürüz 😊🙏