Ada022 Selbus anladım teşekkür ederim doktor bana 20.haftadan sonra gel demişti bende 21.22 haftalarda gitmeyi düşünüyorum aslımda
Gulareelesgerova 12+4 her şey yolunda çıktı, bir tek burun kemiği 2.1 çok korkuyorum Badem_gozlum_ benim kendi burunum çok küçük, inşAllah gnetiktir
Ada022 Gulareelesgerova benim dediğim detaylı ultrason 20. Haftalarda yapılıyor siizin dediğiniz ikili test
Tubatuu Gulareelesgerova ense kalınlığı bahsettiğiniz arkada kalan boşlukla alakalı korkacak bir durum yok benim ilk kızımda 3 çıkmıştı sapa sağlam çok şükür
3civcivannesi @“Ada022”#p26967883Detayli ultrason 12+2de yapıldı herşey düzenli ama ultrason da yanılma payı varmı acaba cinsiyet kız dendi sizce yanılmış olabilirmi ultrason daki Dr
hilalsercek 3civcivannesi İkili testte belli oluyor diyorlar bende bu hafta ikili testimi verdim birdahaki gittiğimde cinsiyet öğrenicez inşallah
Ada022 3civcivannesi benim dediğim değil 4d olarak bakılıyor yaklaşık bir saat sürüyor ayrıntılı ultrason 11+3 de yaptırdım ben sizin dediğinizi ikili tarama ile ultrasondan bakıldı cinsiyet belli olmustu benim 11+3 de şuan 18+6 yım
Adapte34 3civcivannesi evwt tarama testi de bazen yanıltıcı olabiliyor em güvenilir olanı detaylı ultrason
Ada022 ballikedii beni de doktorm o haftalarda cagrdı 20.haftadan sonra gelebilirsin dedi bazıları 22.hafta net gözükür diyor tereddütde kaldım
Ada022 GulerSanverdi1 bende 21.22 haftada gitmeyi düşünüyorum doktor 20.haftadan sonra gelebilirsin demişti kaç dakika sürdü sizin
EdaNur_3007 hilalsercek ben girdim kan sonucumu alicam ama cinsiyetle ilgili hiçbişey demedi bana doktor sonuç almaya gittiğimde kendim sorsam mı ki
Nurkcy Ada022 Ben randevu bulamadım erkenden almak gerekiyormuş 21. Haftada giderim diye planlamıştım. En erken tarihi buldum. 22+6 ama doktorum 23. Hafta dolmadığı için bakarız dedi.