Nurdrmz_24 lilith07 benimde midem hep ağzımda gibi ama kusmuyorum ilk gebeliğimde mahvolmuştum şimdiye 7. Haftam bugün halsizim ve çokçok midem bulanıyor ilk gebeliğinde sabah kusardım o kadar akşama kadar rahattım ama şiödi akşamları yemek bile yiyemiyorum😒🥲🥲
_emineyavuz lilith07 bende de durumlar öyle 7+1′im mide bulantısı çok fazla fakat kusma yok bı arkadaşım sade soda ve süt iç iyi geliyor dedi denemek lazım
Kaderisa lilith07 maalesef bir çözümü yok bende 4 ay süründüm desem yeridir yemek yemeyi unutmuştum resmen şu 1 aydır bulantı yönünden rahatım tabi şimdi de mide ağrıları yanmaları var 🥴🥴
Bet1 lilith07 24. Haftadayim sabahları hâlâ kusuyorum bulantı tiksinme geçti buna da şükür 😂 prilam iyi geliyor başka da bir şey iyi gelmiyor maalesef
Sezen01 Bende 7+0 kusma olmadı çok şükür ama sanki mide ekşimesi yanma gibi yediklerimden tad alamıyorum tam anlamı ile 😢😢
Selmaa-00 Bende 7+0 aşırı mide bulantısı var. Yemek görmeye tahammülüm yok..Yemeklerden tiksinir oldum..Doktor ilaç yazdı ama başka doktor neticede ilaçtır elinizden geldiğince kullanmayın dedi..sanırım bu gidişle ilacı kullanacağım çünkü gerekli besinleri alamıyorum bu şekilde…
Maya01 Selmaa-00 bulantılarınız ne zaman başladı? 5+5 im şuan birkaç kere bulantım olup olup geçti. Sabahları kahvaltı yapamıyorum. bu ileriki haftalarda bulantım olacak demek mi oluyor 🥲 ilk çocuğumda hiç bir zorluk yaşamamıştım tertemiz hamilelikti🫠
Nuur07 5+6 , 2 gündür mide yanması mı desem ekşimesi mi tuhaf bi durum yaşıyorum ve çok huzursuz ediyo bu durum beni. İştahımda azaldı bir şey yemek istemiyorum. Tuhaf bi his var midem de anlatamıyorum da 😣
Zeyneppbora Nuur07 benim 5+1 midem qğzımda sanki bişey yiyemiyorum bulantım oluyp ama kusma olmuyor sizde de öylemi acaba
Zehra-12455 lilith07 canım doktorun yanına git sana bir prizma yazsın akşam uyumadan önce 2 tane İç az da olsa etki ediyor benim de aşırı derecede bulantım oluyordu altıncı haftadan onun yedi haftaya kadar öldüm sürekli kusuyordum bir şey yemiyordum evden çıkmak istemiyordum bir ortama girdiğimde rahatsız oluyordum halsizdim başım dönüyordu Allaha şükür şimdi iyiyim geçti Sadece arada mide ekşimesi yaşıyorum o da sabah kalkıp bilerek kendimi afedersin kusturuyorum bir şekilde çünkü mideden çıkan sıvı geçekten rahatlatıyor yani sabret biraz geçecek tuzlu şeyler tüketmeye çalış sabah yatağının kenarında kraker bulunsun tuzlu şeyler bulundur kalkınca ye
lilith07 Zehra-12455 prilam dr yazdı aslnda ama 2 gün kullandım bende yan etki yaptı. Akşam yatmadan 2 tane içiyordum. Sabah çok fazla baş dönmesi yaptı bide bunun üstüne bulantıda geçmedi o yüzden kullanmadım :(
Nuur07 Zeyneppbora tam olarak bulantı gibi de değil aslında, tuhaf bir şey. Yanma gibi ekşime gibi sanki midem de bi yumru varmış çıkarsam rahatlayacakmışım gibi hissediyorum. Böyle de olunca hiç bişey yemek gelmiyo içimden
Zehra-12455 lilith07 bitane daha yazabilir Zoferdi sanırım adı gene sen danış bulantı berbat bişey ya valla ben toparlanana kadar mahf oldum evden çıkmak istemiyordum
minikumutlar lilith07 oy oyy beter hemde yarın 6 haftalığız çok şükür sürekli mide bulantım var yemek kokuları herşeyden yaa ne bişey yemek istiyorum nede görmek afedersin wc ye gidiyorum orada bile bulanıyor yarın kontorole gidicem inşallah kalp atışı için doktıruma söylüycem siz kalp atışını duydunuzmu
lilith07 Zehra-12455 bu söylediğinide bi sorayım cumartesi günü ya. Gerçekten çok zor 😩 Ha bide bulantım çok olunca limon yiyorum midemi rahatlatıyor.uzun süreli olmasada bir süre rahatlatıyor 🙂 Siz de bi deneyin belki faydası olur