Esragungor34 Kızlar ben 22. Haftamdayım temizliği artık kendim yapıyorum sil süpür kayınvalidem yapıyordu ama içime sinmiyordu ben yapınca kendimi daha iyi hissediyorum acaba bebeğe Bir zararı olur mu
Aaaysee Esragungor34 çok ağır şeyler kaldırmadığın sürece bir sey olmaz,ilk haftadan beri kendim yapıyorum her şeyi
ballikedii Esragungor34 ilk 3 ay yatmak zorunda kaldığım için eşim yaptı şimdi 25 hafta oldu tam bugün hala eşim yapıyor bana kendi yaptırmak istemiyor ben yapayım dememe rağmen çünkü ben ondan daha çok çalışıyorum 😂
ilgihazaal Esragungor34 enerjinize guvenip kendinizi cok zorlamayin, yukseklere uzanmayin, ağır is yapmayin tavsiyem. Zorlamadan yaparsaniz bir sıkıntı olmaz inşallah.
MinelHaapy 35 haftalığım ilk günden buyana kendim yapıyorum çok şükür bi sıkıntım olmadı hatta bu aralar genel temizlik yapıyorum bugün mutfağımı temizlicem duvarlar dolaplar falan işte 🤪 ama yavaş yavaş yapıyorum tabiki hareketlerim sınırlı
nur34_ MinelHaapy bnde ayni sekil ama butun vicuduma agri girdi ya ☹️bi mutfagim kldi en zorunu en sona biraktim gucum tukendi
kadertugrul7 Esragungor34 benim 9 haftaya kadar düşük riski kanama oldu yinede oturarak ev supurdum yavas yavaş işlerimi yaptim sonrasinda yattim aksam esim gelincede yemegi yaptık 15 haftaligiz su an geçen gün perdelerimi yikadim dolaplarimi sildim koltuklarin altini temizledim hep kendim yapiyorum oglumdada hep kendim yaptim bu ministede yapiyorum sadece dun tekrar hafif kan gelmiş yoruldum ondan heralde ara ara yoruldugum zaman hâlâ geliyor az bişey de olsa dikkst edin cok yorulmayin agir kaldırmayın
Neslimmmmm Esragungor34 riskli hamileligin yoksa hicbir zarari olmaz. Ben hamileyken haftada 1 gun belirleyip o gun hem butun camlari siler hem evi supurur siler lavabo banyo yikardim. Buna ragmen sorun yasamadim
Esragungor34 Neslimmmmm yok riskli değil çok şükür bende zaten öyle hergun yapmiyorum arada bir sil süpür
BusraMece Esragungor34 bende öyle kendim yapmayınca içime sinmiyor. Yapanın arkasından bidaha yapıyorum o yüzden kimseden yardım istemiyorum. Hamileliğimin başından beri kendim yapıyorum böylesi daha iyi 😊
nurr0101 Esragungor34 21+3 üz bu zamana kadar eşim yaptı sağ olsun Allah razı olsun dün kendim yaptım sanki çocuk kasiklarima indi gibi hissettim tüm gün
HMA13 Esragungor34 Bende 22haftamdayım ve sadece bulaşık ve katlama işlerini yapabiliyorum diğerlerini kayın validem yapıyor.Ve bence zararlı olmaz yapmanız çünkü dikkatli eğilip kalkınca sanmam birşey olacağını benim 18haftalikken kanamam oldu o yüzden kayın validem sil süpür yapıyor🥲
Gulsen54 Esragungor34 Ben ilk gebeligimde son güne kadar iş yaptım eğer düşük riskin yoksa seni zorlamayan bütün işleri yap sil süpür yemek gibi şeyleri yoruldugumda dinleniyorum sonlarda daha sonra tekrar devam ediyordum hareketli geçti hamileliğim hatta doğumda yemeğimi hazır edip gitmiştim bu gebeligimde de tek kaliyorum yanımda kalan biri yok cocugumda küçük hareketli geçiyor mecburen 😅