beyzacmvrc Bizim kirliler ile aynı yerde olsun istemiyorum ayrı bişey yapmak istiyorum. Nasıl bişey alabilirim bilmiyorum 🤔 Kendi kirli sepetim motek bir tarafı beyazlar bir tarafı kirliler için olandan çok rahatım.
Mucize18 beyzacmvrc aynı yerde olsa ne olacak ki sonuçta kirli 😊. Sizinkinin üstüne küçük bi sepet koyun içine atarsınız
Rmysarft beyzacmvrc ahşap tarzı değişik küçük modelde bir sürü sepet modelleri var trendyolda falan bakıp alabilirsiniz bende öyle yapmayı düşünüyorum odasında ayrı kalsın kirlileri
Seval2468 beyzacmvrc ben plastik market çantaları varya banyo kapı arkasına astım onun içinde topluyorum . Banyom küçük olduğu için yerim yok sepet için
beyzacmvrc Mucize18 ya ne bileyim aynı yerde olmasın dedim ayrı yıkanacak ya zaten Dediğiniz gibi sepet gibi bişey bakıyorum ama hep bez türü ağzı büzgülü şeyler var bu sefer kakali olan camasirlarindan o bez torbaya bulaşır çıkmaz diye düşündüm. Plastik bişey de bulamadım düzgün
Mucize18 beyzacmvrc yanı benim ikinci diye mi bu kadar rahatım ki aliri m.plastik sepet koyarım içine ne olacak 😊ztn kakali olanları hemen yikaniyo genelde koku vs olmasın diye e
Betulaa beyzacmvrc kapalı kusmuklu kıyafetleri o şekilde sepete atarsanız o lekeler zaten çıkmaz ki ayrıca diğer kıyafetler da mahv olur. Ben onları beyaz sabunlar arındırır sonra sepete atacağım kurulunca
beyzacmvrc Seval2468 oda mantıklı. Banyo kapimon arkasında askılık yok ama oraya bı askılık uyduramadim Pimapen kapı olduğu için aldığım uymamisti sizinki ince demirli olanlardan mi askılık bir tane askılık alıp öyle de yapabilirim boşuna para vermeye gerek yok Birde hani şu çizgili hurclar oluyo ya naylonumsu ondan dediğiniz tür de asmalı bişey yapmışlar oda mantıklı ve uygun geldi
Merveofs Bebeğime oda yapmadım henüz, dediğin gibi bizimkilere de karışsın istemedim ayrıca bir şey için de pek yerim yok açıkçası ben de e bebekten çamaşır yıkama filesi aldım. Ona koyup banyo kapısı arkasına asıyorum
Seval2468 beyzacmvrc benim tahta banyo kapım demir askilik var evet oraya astım yer kaplamiyor zaten çok birikmeden hemen yıkanıyor eşyalar bana engel olmuyor orda olması
guzelanne01_ beyzacmvrc sandık tarzı kirli sepeti varya canım ben kızımda kullandım 2 taraflı 12 yaşında üstelik hala ayrı atar ayrı yıkarım odasında sepeti zaten ,Şimdi Tekrar alacam oğlum için iç çamaşırı olayı var diye içime sinmiyor bizimkilerle bebeğin olmaz
beyzacmvrc guzelanne01_ aynen bende sizin gibi düşünüyorum aynı. Benim kuzenimde ta bebekken ayrı atardı çamaşırları kirlileri de ayrıydı koca kız oldu hala ayrı atar
guzelanne01_ beyzacmvrc Böyle daha iyi çünkü canım bizim odamızda ayrı sepet kızımın odasında ayrı koca kız çünkü bizim odaya girip atmasınıda sevmiyorum Yatak odasına girilmesnden hoşlanmam Banyodada sepeti sevmem🤷🏻♀️Bebekkende karışıyor kıyafetler bu yüzden ayrı yıkıyorum hemde büyüklerin. Çorabı iç çamaşırı hiç hijyenik değil saçma bulanlar olabilir ama ben böyleyim☺️
guzelanne01_ beyzacmvrc 700 dü canım bizim burdaki alışveriş merkezinde Başka yerlerde ne kadar bilmiyorum🤷🏻♀️
guzelanne01_ beyzacmvrc 2 li ayrıca küçük olana ağız bezi çorap eldive büyük olana kıyafetleri inşallah