Queen2 Kızlar plasenta yapışmıştı ölümlerden döndüm daha yeni telefonu elime aldım kızım çok çokkk küçük tüp bebekle gebe kaldım lütfen bana dua edermisiniz kızım entübe edilmiş aranızda bu haftalarda doğum yapan varmı nasıl ilerlemeliyim ne yapmalıyım kızım yaşar dimi 😥😥😥
Kardelennnky Queen2 inşallah sağlıkla çıkacak o küvezden içini ferah tut canım allahın izni ile kucağına alacaksın 🌺
Binnur-cam Queen2 rabbim sabır versin canım tez zamanda sağlıkla kavuşun inşallah umudunu kaybetme Allah büyük 🤲
myangelson Queen2 rabbim sağ salim kucaginiza alıp çıkmayı nasıp etsin normal olarak yaşam sınırını geçtiği için yaşama ihtimali var canım ama kesin söyleyemeyiz tabi ama Allah’ın izniyle çıkacaksınız ben inanıyorum çünkü onlar küçük olsa da o kadar güçlü ki hiç korkma Rabbim kalbine ferahlık versin 🤲🏻
Melekoz Queen2 Rabbim şifa versin inşallah çıkar sagsalim merak etmeyin dua edin bol bol doktorlar size söylerler zaten korkmayın sakin olun o çocuk sizi hissediyordur emin olun..
Queen2 Binnur-cam hadi inşallah Allah hepinizden razı olsun kimseye evlat acısı yaşatmasın banada yaşatmasın 😥😥
Queen2 myangelson amin inşallahhh Allah razı olsun inşallah bu hastaneden sağdağlim çıkarırız kızımızı 😥
42rukiye24 Yaşam sınırını geçmiş içini ferah tut bol bol dua et bizimde dualarımız seninle inşallah sağsalim sıkıntısız ve kısa sürede kucağına almak nasip olur canım 🤲🏻❤️
Queen2 Kgns canım ben çokk çok geç fark ettimmm inanın doktor azizliğine uğradım çok zor bi durum lütfen dikkat et
myangelson Queen2 amin cümlemizden Allah razı olsun bu mübarek günde yardımcınız olsun bebeğinize safi ismiyle şifa versin canım benim sen moralini yüksek tutmaya çalış 🌸
yinehamile Queen2 geçmiş olsun İnşallah sağlıcakla yuvasına gelir, bi tanıdığım 26 hafta doğum yaptı bebegi 650 750 gram gibi birşeydi, belli zorluklar yaşadılar ama şuan oğlu 3 yaşın da ve prematüre doğmasına rağmen gelişimi yaşıtlarından önde.
Lur-2006 Geçmiş olsun dualarım sizle 🫶🏻Allahım kucağiniza almayı nasip etsin bebeğinizi çok zor ama inşallah herşey güzel olucak 🌸
Queen2 Lur-2006 sonu güzel olsunda inanın ölümlerden döndüm rahimin alıcak hayatı riske giriyorsun dediler ama aklım sadece kızımdaydı Rabbim onu bağışlasın bize
4207smyy_-_ Queen2 insaallah sağlıcakla ikiniz beraber çıkarsınız hastaneden ya muhyi esmasini bolca çekin. ALAH onu Sana bağışlasın Aminn…
e_k Bende suan 28 haftalığım ve hastanede yatıyorum erken doğum riskim var seni çok iyi anliyorum insallah bebeğin çok sağlıklı bir şekilde çıkar 🤲🏻 korkma herşey yoluna girecek