Asya_19 Arkadaşlar adetim 3 gün geçti test yaptım ama testte hafif çıkıyor ikinci çizgi 3 test yaptım 3 de aynı yarın kan tahlili de vereceğim ama normal mi başına böyle birşey gelen vr mı ?
Ada022 Asya_19 bende silik çizgi ile öğrendim test bozuktur diye 2 test daha yapmiştım 3 de silik çıkmıştı
Asya_19 Ada022 aynen bende 3 test yaptım hepsi silik çıktı ama 2 sini dün yaptım birini bu sabah bu sabahki düne göre daha silikti
KayraKuzusu Asya_19 forum ana sayfada sol üstte 3 çizgi var oraya tıklatığ resim yükleyi seçiyorsunuz sonra adımları takip edip en sonda cıkan linki kopyalayıp posta yapıştırıyorsunuz
Yyemus Bende adetim 3 gün gecikince test yapmıştım silik çıktı hemmen kan vermeye koştum aynı gün öğrendim hamile olduğumu. Kan verin netleşir
Asya_19 Yyemus aslında bu 2. Hamileliğim olucak nasip olursa ilkinide silik çizgi ile öğrenmiştim ama bu ona nazaran daha silik çıkınca acaba sağlıksız gebelik ondan mı öyle yada yeni mi oluşuyor gibisinden emin olamadım
Yyemus Asya_19 olsun silik olması hamilelik şüphesi anlamına gelir. Negatif olunca 2. Çizgi hiçbir şekilde çıkmıyor. Bende 2 gün sonra testi tekrarladım yine silik çıkmıştı 2 gün sonra tekrar yaptım o zaman baya belirginleşmişti. 2side aynı koyuluktaydı
Asya_19 Yyemus az önce hafif kanamam geldi iyice tedirginleştim ama öyle kırmızı gibi değilde sanki kurumuş kan gibi biraz kahveye yakın gibiydi.