Novamomy Fatma_goroglu12 kilosu bin lira başlığa yemek içerir hassas falan yazın bari 😂sıkıntı olmasın 🙈
68selda06 Fatma_goroglu12 çıktı çok pahalı keşke böyle post paylasmasaydiniz alan var alamayan var canı çeken olur 🤔 okuyunca
Mucize18 Fatma_goroglu12 mersindeyiz cikti badem yedim daha erik yiyemedim . Ama abartıldığı gibi 1000 lira falan degl
Ada022 Hamile olan kadınların canı çekebilir böyle postlar açmayın lütfen kendinizin canı çekti diye herkesi çektiriyorsunuz kusura bakmayın ama alan var alamayan var çok yalnış buluyorum bu tür paylaşımalrı insanların vebaline girmeyin
Zehross03 Fatma_goroglu12 7 tanesini 50 tlye aldım manavdan ama asla kesmiyor ya :( şöyle iri iri sulu ve bi poşet olması lazım anca 🤣 sarbırla bekliyorum
irembasoglu37 Zehross03 benim aralıkta canım çok çekmişti 10 taneye 140 tl verdim sabah haberde gördüm erik 999,50 tl 😂 1000 tl olsa nasıl alırdık kim bilir
Ozoooo Fatma_goroglu12 evet çıkmış geçen eşim almış hem erik hem Çağla ikisinden de 10 tane felan vardı
esrcetnkvk Fatma_goroglu12 instagramda erkan_susan_ diye bir sayfa var 20 tanesi 210 lira almıştık bi hafta önce gayette güzeldi tazeydi
Hatice_123456 Bende kayısı istiyorum ya o ne zaman çıkar ki incirde istiyom üzümde 🤐hep meyve aseriyirum
DuyguKays Fatma_goroglu12 çağlalar daha uygun erik ihtiyacımı karşıladı bulabiliyorsanız onlardan alın fiyatı daha uygun hem :)
Fatma_goroglu12 Bebegininnannesii1 altmışta yiyesin gelmedi onu bulmuş tanesi 5ğ tl den erik ama geçen sezon olduğu için acıydı pek hoşuma gitmedi yanınd aaldıgı mor erik ondan daha makbule geçtiydi