momshe Kızlar mide bulantınız kaçıncı haftada başladı ve ne kadar sürdü? Bir de çok fazla mide bulantısı çekenler için Prilam’ın gerçekten işe yaradığı tavsiyesini aldım. Sizler de deneyebilirsiniz.
selinsmother momshe 5nci haftada kusmalarım başladı 24e kadar çok yoğun devam etti. 32+4üm hala da bulanıyor ve kusuyorum nadir olsa da 🥲 prilam bende işe yaramadı zofer kullandım
Ahsenveannesi momshe 4. Haftada başladı 16-17 azaldı ama hala bulanıyor 27 hafta oldu. Hala haftada 2-3 kusuyorum midem iyiykende yemeğe yükleniyorum😂 ilk gebeliğimde de 8 ay sürdü kimisi şanslı 3-4 ayda bitiyor kimide doğuma kadar işte prilam zofer iki saat tutuyor beni maksimum
momshe selinsmother yaa canım çok geçmiş olsun gerçekten zorlu bir süreç geçirmişsin bulantı olarak🥺 yemek vs yiyebiliyor muydun? Nasıl beslendin o süreçte?
selinsmother momshe az önce kahvaltı ettim onu bile kustum 🥹 ağlaya zırlaya geldim bu haftalara gerçekten çok zorlandım yemek yiyebildiğim günler baya yedim 9 kilo almış oldum bu zamana kadar 55tim 64 oldum