Bahar2- Sevgili annelerim merhabalar 10 haftalık hamileyim ama tsh hormonum çok yüksek çıktı hipertroidi tanısı kondu benim gibi bu durum da olan var mı? @
ElifTzl Bahar2- Merak etmeyin bende de var hipertroidi var ilacla cok kolay kontrol altina aliniyor.Dahiliyeye her ay gidip kan verin ilaci arttirip ya da azaltiliyorlar.Benim ilk 6 idi simdi ilacla 2 bucuk cok sukur 35 haftaya kadar geldik sorunsuz👍
Bernnnaaaa Bahar2- benn günde 2 ilaç içiyordum çok şükür bir sorun olmadı gayet sağlıklı doğdu bebeğim düzenli ilacı kullanırsanız hiçbirşey olmaz
42rukiye24 Bendede var 20. Haftada hipotiroid 6.75 çıktı ilacı yükselttiler şuan 2.01 indi bir ayda düzeldi hiç sıkıntı yapma ilaçla düzene sokarlar ☺️ sizin tiroidiniz kaç çıktı acaba ?
Selmaa-00 Bende de var hipertroidi..7 haftalık hamileyim..Hatta tsh yüksekliği beni çok tedirgin etti..şuan yazdıklarınız içimi rahatlattı biraz..ilacın mg yükselttiler,bir ay sonra yine kan vereceğim..Umarım düşmüştür
Selmaa-00 Bernnnaaaa İlacınızın adı nedir acaba? Bebeğinizin sağlıklı bir ömrü olur inşallah bundan sonrada😊
Bernnnaaaa Selmaa-00 aminn euthyrox adı 25 mg 2 tane içiyordum sizde sağlıkla kucağınıza alın inşallah 💕
SKayaa Bahar2- ben gebelikten önce fark edip tsh için ilaç kullanmaya başladım gebeliğin ilk üç ayı 2.5 altında olması gerektiğini biliyorum halen kullanıyorum dahiliye uzmanına görünmenizi tavsiye ederim kontrol altında alınmazsa gebelikte sıkıntı yaratabilecek bir durum
Lafayette 4sene önce troid kanseri nedeniyle troid organım tamamen alındı. Atom tedavisi gördüm ve ömür boyu ilaca bağımlı yaşayacağım çünkü organ yok. 9 haftalık hamileyim doğal olarak troid ilacına olan ihtiyacım artmış ve tsh hamile kaldığımı öğrendiğim 5. Haftada 6 civarına fırlamış biliyordum bunu. Ben daha önceden takip hastası olduğum için endokrine 3 haftada bir gidiyorum. Troidi önemseyin kontrolünüzü aksatmayın onun dışında tedirgin olmanıza gerek yok hanımlar
Bahar2- Cevaplarınız için çok teşekkür ederim içim biraz da olsa rahatlada şuan ki değerim 4,8 dedi yiyeceklerine dikkat et dedi yine yüksek olursa ilaça başlarız dedi bakalım diğer ay gideceğim