Tugcee96 hayalperest2310 benim sancilarim başladı sabah kanamam geldi hastanedeyim şimdi fazla açılma yok ama kasılma var bekliyorum bakalım 🤗
hayalperest2310 yagizegemom canım düzenli sancılarım çıktı iki cm de acılma var bir iki güne gelir dedi bebek şimdi eve gidip bekleyecm
hayalperest2310 aysegulsonmez Tugba091 Sancılarım baya çıktı kızlar 2 cm de açılma var eve gidip sıklaşmasını bekliycm bir iki güne gelir dedi
aysegulsonmez hayalperest2310 inşallah çok sevindim bir avazda derler ya inşallah öyle olur hiç Bi şey anlamazsın 😊 bende bugün gidicem artık bakalım.
hayalperest2310 yagizegemom valla çok karıştırdım ada çayı tarçın ama tarçından sonra sancım başladı rahim yumuşamış bir iki güne gelir dedi
yagizegemom hayalperest2310 ben bugün kaynatıp tekrar içeyim en iyisi dünden sonra bidaha içmiycem demiştim 😂
hayalperest2310 yagizegemom 😂😂baska çare yok ben ilk gün üç bardak içmiştim ikinci günü bir bardak içip korkup içmemiştim birazdan yine kaynattım sancı var bana acılma lazım 😂😂
Tugcee96 hayalperest2310 amiin inşallah çok teşekkür ederim 🫶 Rabbim hepimizin yardımcısı olsun kızlar 🤲🌸