hayalperest2310 yagizegemom aaa var evde süt için hazır etmiştim dur bu bitsin onu deneyeyim 😂😂yarına kadar bitkilerin etkileri ne kadarmış görcm 😂😂
hayalperest2310 yagizegemom açılma yapıyormuş zaten bende giriştim bu işe 😂😂 umarım sağlıkla doğururuz
Myildiz 40+2 olcam yarin suni isticem bende artik ama hic acilmam yok acilirmi acaba duydugunuz oldumu boyle
hayalperest2310 Myildiz acilma olmama sansi da var olma şansı da ama birden açtığı için dikiş fazla oluyormus sanırım birde sancıları sık sık oluyormus bakalım bana ne diyecek Rabbim inşallah kolay bir doğum eder de kendi sancımız olur 🤲🤲🤲
MBO Myildiz Myildiz Myildiz Benim doktorum açılma olmadığı için suni vermedi canım dayanamazsın işe de yaramaz dedi
aysegulsonmez hayalperest2310 yagizegemom Bende 2 cm açılma ve nisan geldi ama başka hiç Bi şey yok başka çok düzensiz sancı var yarın gidicem doktora artık dicem beni eve yollama napiyosaniz yapın dogurtun dicem😂 ya hemde grip ve boğaz ağrım var nasıl yapicam bilmiyorum birde nişan geldikten sonra cinsel.iliskiye girilir mi bilginiz var mı?
hayalperest2310 aysegulsonmez bende grip bogaz agrısı var salgın mı var ne anlamadım 🤷♀️Valla en son bende çıkmayacam doğurtun diyecem ama suni sancıdan çekindiğim için ohh be deyip eve geri geliyorum 🤭🤭🤭
yagizegemom aysegulsonmez valla bende hastayım şimdi doğursam bebeğe nasıl yaklaşcam diye düşünüp duruyorum. Bi bilgim yok canım
-Ebru hayalperest2310 bende yarın 40 olucam evde bekle siddetlenince sancın gel dediler bekliyoruz bende yoruldum
hayalperest2310 -Ebru bana yarın için muayene edecem dedi artık artık o parmakları soka soka açılır herhalde utanıp çekinirdim şimdi direk açıyom yeterki gelsin diye acıma duygusu da kalmamış 😂😂😂
hayalperest2310 aysegulsonmez normal doğum yaparsak valla doğumda nasıl ıkınıp doğuracaksak o kötü nefes lazım hele grip olursak vay halimize korkudan ıhlamur nane limon içtim iyiyim şimdi
aysegulsonmez hayalperest2310 bende tarciniı ilk defa duydum denicem birde meryem ana otu koydurmayi düşünüyorum. Hasta olunca genellikle komple uyutma sezeryana alıyorlarmış çünkü acil müdahale de panik olunca hava veremiyolarmis Burun kapalı olduğu için öyle dedi doktor bana
hayalperest2310 aysegulsonmez yazarım ben canım inşallah doğurayım hele tek canım kalsa da bir işaret veririm 😂😂😂