A_sli10 Kızlar şuan 26 haftalığım ve karnım sanki 3 aylık gibi gören herkes ayımı soruyor şaşırıyolar kişiden kişiye mi degişiyor yoksa ic karnı mı
tubimom A_sli10 d Kişiden kişiye değişiyor ya benimki de küçük dün bir arkadsimi gördüm bir ay var aramızda baya büyüktü karnı benimki top gibi
Edasak5 A_sli10 benimde 24 haftalık kim görse karnın çok yok derler karın genişliği diyorlar ama bilemedim
H_a03 A_sli10 bnde 20 haftalığım ama göbeğimin maşallahı var şimdiden iç karnım hiç yok sanırım o da olduğu gbi çatlak oluyor tabi bi yöne çıkmaması daha iyi
selinsmother 27 haftalarda ben sweatshirt giyince kimse anlamazdı. 30dan sonra belirginleşiyor 32+4üm artık dışarıdan yeni hamile olduğum belli oldu
irembasoglu37 A_sli10 iç karnın geniştir canım genelde öyle oluyor kişiden kişiye değişiyor benim galiba iç karnım yok 19+5 im karnım maşallah baya çıktı 😂
Balbebek012 A_sli10 iç karın geniş olunca böyle oluyormuş doktorum söylemişti çok şanslısın rahat olur senin için demişti çok şükür de öyle olmuştu 8.ayımda hamile olduğum anlaşılıyorfu şimdi 2.ye hamileyim 20 haftalık daha görünürde göbüş yok🎈