Aylimmm Merhaba kizlar bursada genetik bölümünde kan pıhtılaşma testi yaotiran var mi? Hangi hastanelerde yaptırdınız özelde ise ücret için ne kadar verdiniz bana yardımcı olabilir misiniz.
esinnnnn1 Aylimmm medicalparkda yaptırmıştım ama ücret hatırlamıyorum hastaneye sorabilirsiniz orası yapıyor
yagmur50 Aylimmm Araştırma hastanelerinde tıbbi genetik bölümü var ücretsiz ben orda yaptırdım 2-2 buçuk ayda çıkıyor sonuç
Aylimmm esinnnnn1 tamamdir bugün gidip sorayım bugün içinde halledebilirsek çok güzel olacak başka şehirden geldik.
Aylimmm yagmur50 yagmur50 sıra aldınız mi devlette mi bizim ya bugün halletmemiz lazim ya da yarin öğlene kadar
yagmur50 Aylimmm evet çok oldu ama benim testi yaptıralı kanımda pıhtılaşma çıktı çok şükür sonuç çıktıktan 2 gün sonra yeniden hamile olduğumu öğrendim iğne kullanıyorum 2 kaybım vardı şimdi kızımı bekliyorum 🙏🏻
Kurabiyeannesi Özelde yaptırmayın her tahlil için ayrı ücret alınıyor Araştırma hastanesine genetik bölümüne randevu alın hepsine ücretsiz bakılıyor biraz uzun sürüyor ama normal bişey bu
Aylimmm Kurabiyeannesi bu bir paket gibi bir şey anladığım kadarıyla özel 1100 tl 1500 arası fiyat veriyor yaptircaz da tam bilgi veremiyorlar.