babyugur 20 gun oncesində tedavi sonrasi doktora gitdim 5 sm kopma alanim vardi ve tedavi sonucu kaybolmusdu.Dun doktora gitdim,ve yine 9 sm kopma alanim var.Yine yatiyorum ilaçlar igneler iki kata kalkdi.İnsAllah atlatiriz,cok sukur bebek iyi.Merak etdiğim basina gelenler kaç aya kadar suruyor bu?ne zamana kadar boyle devam edecek. Hiçmi zevk alamiycakmiyim hamileliğimden?Şu anda 17 haftaliğiz.
bsr0101 babyugur canım benimde 13.haftada kanama alanım vardı ve çok yoğun kanamalarım oldu hastanede yattım günlerce daha sonra lekelenmeye dönüştü şimdide bitti şükür 35e girdim moralini bozma yüksek tut dua et boş bol 🤲
vyusala babyugur 24 haftalık olduk 12 haftadan 8sm kqnam alanı vardı hep yatdım wc için bir tek kalkdım iki gün önce dr gitdim artık az az geze bilirsin dedi
Cekilmezbirkiz babyugur ilk gebeliğimde 5. Hafta ve 10. Haftada kanama oldu iğne ve progestan fitil kullandım 10 gün yatış vermişti doktor. 39. Haftada da doğum yaptım umarım sağlıkla kucağınıza alırsınız
babyugur bsr0101 Çok sukur canim,peki kaç ayda kesildi?bende kanama olmuyor,sadece usmde gozukuyor buyuk olcude,dikkat etmezsen kanama ola bilir dediler
babyugur Sun10 Şimdi kac ayliksiniz?bende kanama yok sadece usmde hematom gozukuyor.Dikkat etmezsen kanama gore bilirsin dediler.
bsr0101 babyugur 3 ay felan sürdü benim canım ama çok fazlaydı benim çok dikkat et hep dinlen doktor bana wc dışında ayağa kalmayacaksın demişti
Sun10 babyugur yok benimde kanama olmadı kanama alanı vardı rahmimde. 37.ci haftaya giricem herseyiniz normal gidiyor
Kbraa1661- Ben de 7+6 yım, benim de kanamam oldu geçen hafta. Şimdi de koyu renkli ufak ufak oluyor arada. Gerçekten ben de korkuyorum. İnşallah hızlıca iyi oluruz
babyugur bsr0101 Dikkat etmeye calisiyorum yatiyorum ancak,tedavi ediyorum geciyor,gelen randevuya kadar yeniden oluşuyor.😕
babyugur Sun10 Benim doktorum cok dikkate almami soyluyor.her sey senin elinde.Dediklerimi yaparsan duzelicek.Yapmazsan elimden bisey gelmiyor.Korkudan yerimden kalkamiyorum
minikmucizem1_ vyusala bnmde 13. Haftalarda başladı 22 haftalık oldum hâlâ var 2 gün önce pıhtılı kanamam oldu inşallah geçmiştir benimde
vyusala babyugur Azərbaycanlıyam …önce 10 gün Agoluton iyne sonra həftədə bir dəfə proluton iynə 34 cü həftəyə qədər vurulacaq birdə Gera şam istifadə edirəm sizədə dr sizin bünyənizə uyğun müalicə növü seçəcək qorxmayın həyacanlanmayın içinizi fərəh tutun inşallah yaxşı olar
Asyacan__ Benim 4 ay kanamalı gecti wc dısında kalkmıyordum ped doldurur cınsten yani sadece ultrasonda degıl, progestanla ıgnelerle zamanla kanamanım rengi kahverengiye döndü sonrada bitti, oglum suan 6 yasında cok sukur, icinizi ferah tutun
babyugur Kez_ibanb 4 aylikken normal değil canim doktoruna danis ve muayeneye git.Bende 4 ayliğim plasentada kanamam var ama akinti disa vurmuyor.Onun icinde ancak yatiyorum.Sende bi muayene ol İnsAllah her sey yolundadir