Günaydın kızlar bugün 25.03.2023 de kızıma kavuştum sezaryan dogum olduk normal istiyordum ama hayırlısı böyleymiş günümüz de gecmişti 40*2 olmuştu kızımın daha gelmeye niyeti yoktu sancı yok su gelmedi vs bizde karar verdik sezaryan oldum korktum şey iğneydi ama inan hiç acı yok ilk yaptıklarında kendimi kasmıştım sonra 2 ci yaptılar tekrar sonra uzan dedi hemişre baktım doktorum geldi doktorun gelmesi ile bebegimin dogması saniye sürmedi hemen sesini duydum böyle güzel bi his yok Allahım herkese bu duyguyu yaşamayı nasip etsin amin 🤲 sonrasında ben sabah link ile cubuk kreker yemiştim midem bulandı amaliyat sırasında kustum 2 3 kere falan sonra biti odaya alındım hemşire geldi serum bagladı agrı kesici yaptı ayagımı kımıldatmak istiyorum ama kımıldatamıyordum sonradan odaya minoş kızım geldi aynı ben Allahım nazarlardan korusun çok tatlıydı böyle beklemiyordum esmer babasına benzer sanıyorduk ama tıpkı ben bana benziyor maşallah Allahım nazarlardan korusun inşallah sonra ablası ile emzirmeye çalıştım sütüm hemen gelmedi ama emesi gerekiyordu her saate 1 emzir dedi doktorum ama kızım memeyi almıyordu agzına mama da vermediler kızıma alışmasın dediler bi kaç kere daha emzirmeye çalıştım red eti sonra hemşire söyledik şuan yeni doğanlar yanında serum ile besleniyor agzından küpürük kusuyordu midesi kötü olmuştu kızımın yanımda olacaktı bu gece ama dediler doktorun görmesi lazım pazartesiye kadar kızım hasret kalacağım Allahım bir an önce iyileşsin inşallah sağlıkla kavuşayım yavruma🤲benim dogum hikayemde böyle biraz moralim sıfır ama kızıma kavuşmayı bekliyorum sag salim inşallah bir de sorum olacaktı sezaryandan sonra duş nasıl alacagım ve büyük tuvaletinizi nasıl yaptınız nasıl geldi ben geceden beri yapamadım daha 🥲 bilgi verirseniz sevinirim çok uzun oldu kafanızı agrıtım ama kusura bakmayın 🙏🏻