AyFa1608 Esra_57 çalış çalış. Bende 1 haftaya doğurmazsam bsşlıycam artık yeter. Vücudum hafiflesin rahatlayım bebek seveyim istiyorum 😅
AyFa1608 Esra_57 durabldğin kadar evde dur. Acile gitsen nst bağlayıp yatırcaklar. Ben bidaha öyle bi hata yapmam evde çekcem son ana kadar 😬
Esra_57 AyFa1608 bende öyle işte 32 de doğurtacakalardı beni şimdi hayli hayli doğurturlar o yüzden evde sürünmeye devam hastanede sürünmektense
AyFa1608 Esra_57 bende yatınca keşke doğurtsalar dedim ama haftası Küçük diye tutmaya çalıştılar. Yaptıkları bişey de yoktu gece gündüz nst bağlı yattım sancı çıkmadığı halde. O yüzden yıldım hastaneden son dk ya kadar evde durcam
Yagmurcmn Esra_57 gerçekten gitme ya kesin suniye bağlarlar benimde en korktuğum olay o suniye kalmak
Emineedrk Baharbade10 hiç bişey anlamadım ne ara doğuma girdim ne ara doğurdum hatta bazen rüyadaymışım.gibi geliyor o kadar güzel bı duygu ki dokunuşu bile insanı rahatlatıyor resmen yürümek cidden çok önemliymiş gazımı ilk gün attım ☺️😍
Baharbade10 Emineedrk sizin adınıza çok sevindim inşallah bir an önce çok daha iyi toparlarsınız darısı bana ve diğer hamişlere 🥹🙏💘
Emineedrk Baharbade10 Aminnn rabbim hepinizin yardımcısı olsun sağlıkla alın bebişlerinizi kucağınızaa ☺️😍😍