Emineedrk Seherak 37+1 iz bizde bizimde doğumumuz 1 Nisan’da günler yaklaştıkça korkmaya başladım açıkçası 😂😍
Acemianne8 Bende 36+3 haftadayım sezaryen istiyorum ama doktor 39a kadar bekleyelim biraz sancı çek dedi ama zaten ameliyat olucam ne gerek var ki sancı çekmeye sancıdan korkmasam normal ederdim zaten
Gkcsl Acemianne8 aynisini bana da söyledi doktorunuz kim:) vucudumuz oksitosin salgilicakmis bebege gecsin dedi
Acemianne8 Gkcsl oksidasyon gbi şeyler söylemedi bana sezaryen olanlar zaten hep 37/38 haftada oluyo kimse 39 a kadar beklemiyo
Seherak Acemianne8 genelleme yapmayalım isterseniz bazı doktorlar erken alıyor bazıları bekletıyor ben beklıyorum 39 da olucam gayet
Aegean Acemianne8 ilk gebelikte 39a kadar bekleniyor doktorum da öyle dedi çoğu doktor da bi sıkıntı olmadığı sürece almıyor 39.haftaya kadar sezaryende
Mrvrlblkn Acemianne8 ay evet aynısını bana da dedi. 39a kadar bekleriz ağrın olmazsa diyo. İyi de o arada bebek gelecek olursa nolcak. Normalden korkuyorum zaten ben de… 38 olması yeterli değil mi 😔
Elifbuyukk nur34_ evet naneli akide şekeri beni çok rahatlatıyordu birde sabahları kalkınca ağzıma bir küp buz atıyorum o da çok rahatlatıyor
Aegean Elifbuyukk Aynen benim de ya burda yazanların hepsini yaşıyorum ama şu kaburga ağrısı ağlatıyor beni geceleri uyuyamıyorum batmasından 🙄
Tusami Aegean bu kaburga ağrısı bi tek bende yok galiba 😄göğüs altı boşaldı rahatladım oradan, aşağı indi iyice ondan herhalde 🤷🏻♀️benim kasık ve alt tarafta ağrım çok oluyor, bazen bıçak saplanıyor😬
Elifbuyukk Aegean Allah yardımcımız olsun bütün bunlara değecek inşallah sağlıkla kucağımıza alıcaz bebişlerimizi ☺️❤️
Tusami nur34_ bilmiyorum ki cnm, artık son haftalar zaten bişey kalmadı,iyice aşağı indiler. Valla sezeryan olacağım otursun oturduğu yerde beklesin 😄
Tusami pinarmina 36+1 🙋🏻♀️yatakta dönmek kabus gibi 🥺 ve alt taraf çok fena ağrıyor, yürürken sanki çıkacak çocuk baskıyla😵💫14 Nisan da gün aldık hayırlısı bakalım
nur34_ Tusami bn sezeryan istemiyrm diye dua ediyrm bebek donsun acilmam olsun evde bile dogururm raziym babasi kılıklı bi pozisyon alamadi esime diyorumki senin gibi kararsz olucak blli🤭😬
Aegean Tusami Valla ben de bekliyorum o rahatlamayı ya tabi erken de gelmesin beklesin ben çekerim acıyı da😄 Oh ne güzel keşke kaburga ağrısı hari çekme canım az kaldı hepimize sabır 💃🏻
Setny Seherak 36+6 yım son 13 gün var dogumuma nefes almam rahatladı karnım aşagı düştü ve göbek değilim ve derindi şimdi kapandı bunun nedenini bilen var mı acaba
isc Seherak ya benim de 37+2; bugün sol tarafa toplandı hatta çakıldı desem yeridir.Aşırı sert sol tarafım ve hareketleri canımı çok acıtıyor kasılma dedikleri böyle bir şey mi
Seherak isc normal toplanmalar kasılmalar doğum yaklaşınca ama tam doğum başladıgında nasıl oluyor bılmıyorum inanın nişan su gelmesi yada sancıların sürekliliği ile netleşiyor sanırım
Sunakarakoc 36+3 fazla hareket ettiğimde belim kitleniyor çok şükür bebeiş çok hareketli değil bana bi zararı yok ama yürüyüşlerde kasılıyorki can yakıcı olabiliyor onun dışında keyfine düşkün sakin ☺️
Pinartkz pinarmina ben 35+4 deyim nst de falan sancım yoktu gayet normal dedi doktorum ne zaman gün vermeye başlıyorlar