Seherak 36+1im 18 gün sonra sezaryen inş patlamak üzereyim heran geldi gelecek sanki nefes alınmıyor aşırı baskı var uykular haram
bendiyebiriii Seherak ben de 36+1 oldum. Baya aşağıya inmiş kontrolüm vardı da bugün. Doktor 37+3 muhtemel sezeryan tarihi verdi. Böyle şaşkın şaşkın kaldım. Ağlamakla geçti sanırım günüm. Nefes darlığım var ne yöne yatsam yatamıyorum. Sağlıklıca alalım kucağımıza inşallah
nur34_ Ya kizlar dunden beri vajinama asiri baski yapiyor bisey yuruyemiyrm kemik agrisi gibi ama yurutmuyor o derece karin baskisi kaburga agrisi bunlar cabası yani😔
nur34_ bendiyebiriii cok hareketliydi dune kadar az hissediyrm simdi temizlik yapiyrm gidip geldim hissedemedjm butun gun
1prensannesiiiii bendiyebiriii eskisi gibi kıpır kıpır değil yerinin daraldığını fark ediyorum artık ama hareketlerini hissediyorum bi sıkıntı yok çok şükür 🤗
bendiyebiriii nur34_ kendinizi çok hareket edip yormayın. Bana bugün erken gelebilir dedi çok üzüldüm. Öğretmenim ben çalışabilir almıştım 14.15 gibi çıkıyorum falan diye. İster istemez eve gelince yemek temizlik çamaşır hepsi bana baktığından acaba bu mu sebep oldu diye kendi kendimi yedim tüm gün. Dinlenin ev dağınık olsun bebeklerimizden önemli değil
handeyss Seherak 37+2 olduk doktor serviks kısalığından dolayı 3-4 gün içinde doğacak dedi her an sezaryene alınabilirim korku heyecan stres mutluluk panik hepsi bi yandan geliyor 🥹
yagmur_byd handeyss 37 hafta içinde doğan bebekte sıkıntı olurmu aceba birşey dedimi doktorunuz bende 37+5. Te olacağım net değil ama korkuyorum küveze girmesini istemiyorum da rabbim sağlıcakla kucağımıza almak nasip etsin hepimize
nur34_ bendiyebiriii bir kac gundur cok tempoluyum duvar dolap ici yerler sil supur derken dinlenmek elime dusmedi bitirme derdindeyim bi basladim halilar serili degil birakamiyorumda ay gercekten son haftalarda gucu tuketmemek lazimmis allah hepimizin yardimcisi olsun siz kac haftaliksinz
Nazlicankolay 38+4 üm yatsam yatamıyorum kalksam kalkamıyorum. Artık doğsun da kurtulayım derdindeyim.
pinarmina 36+2 yim sağa sola dönemiyorum yatarken, kendimi aşırı ağırlaşmış hissediyorum . Bazen vajinada ağrım oluyor.Ve her an doğuracak hissine kapılmaya başladım…🥹 sezaryen olacağım 7 nisanda.. ama sanki daha erken doğurcakmışım gibime geliyor 🥹
Tusami pinarmina 36+1 🙋🏻♀️yatakta dönmek kabus gibi 🥺 ve alt taraf çok fena ağrıyor, yürürken sanki çıkacak çocuk baskıyla😵💫14 Nisan da gün aldık hayırlısı bakalım
Yagmurum_herseyim pinarmina bende 36+3 bana da 12nisana yani 38.haftaya gün verdi,ama bugün kramp sancı yaşadım kokrtum sanki beklemeyecek hissine kapıldım sizinde oluyormu
El123 Seherak bnde 36+2 bnde oyleym ya uyuyamıyorum donemıyorm dun asırı karn agrm vardı ılk dogumuma sancı nedır bılmzdm ne zor bıseymıs ınsallah bıdaha olmaz bebek hareket ederken karnımı yırtıp cıkacakms gbı oluyo kızımda hıc yasamadm seylerı yasyorm
pinarmina El123 yaa bakalım size hangi gün verecekler.. Benim mecburi sezaryen olacak diye i en başından beri 7 nisan dedi. Geçen hafta da eğer ağrın sızın olmazsa 7sinde alacağız dedi.. 🥹
Ozlemiskndr Seherak 37+6 oldum bekliyorum ne zaman gelecek diye hayırlısıyla inşallah oturup kalkmak zorlaştı
El123 pinarmina hadı hayrlısı canım benm sag saglm al kucagna ınslalah neden zorunlu senn benm ilki sezeryan dye olucak en basında 13 nısan dedi gecen gun 10 dedi bakalm yarn ne dcek
Pinartkz pinarmina ben 35+4 deyim nst de falan sancım yoktu gayet normal dedi doktorum ne zaman gün vermeye başlıyorlar
nur34_ Elifbuyukk gogus altindaki agriyi diyosun dimi canm cok cok kotu bnde sadece sag taraf agriyor
Aegean Elifbuyukk Aynen benim de ya burda yazanların hepsini yaşıyorum ama şu kaburga ağrısı ağlatıyor beni geceleri uyuyamıyorum batmasından 🙄
bendiyebiriii nur34_ benim de 36+2. Cam bile sildim 33. Haftamda. Kapı pencere en son perşembe günü banyo cifledim falan yani. Yok buzluğa kurabiye poğaça falan yap derken bebeğim baya inmiş aşağıya yani. Sonra kendimi suçladım baya