GzdeSar Asay 120 liraya yaptırdım reyapda 2 li testi canım 12. Haftamda suan 25 haftadayım fiyat arttımı bilmiyorum
GzdeSar HilalSahinoglu o dediğin detaylı ultrason canım ikili testi kendı doktorun yapıyor burun kemiği ense kalınlığına bakarak bıde kan alıyor ıkı sonucu karsılastırıyor .
HilalSahinoglu Misskaynak bu cumartesi yaptıracağım inşallah. Normalde ikili test+doktor muayene ücreti alıyormuş galiba kendi doktorun yaparsa vs. Burada direkt perinatolog bakıyor o yüzden yüksek vs dediler
ATC Asay ben yaptırdım canım çok memnun kaldım diler koyuncu da yaptırdım 110 tl test fiyatı bide muayene ücreti 90 tl
GzdeSar Deletedmom308 artmamıs aslında 120 tş ikili test sadece bide mesut beyın muayene ucreti 80 tl 200 tl işte
_RainBow Asay fiyatlara zam gelmiş ama en son 110 tl idi doktor muayene ücretiyle 200 ü bulur sanırım. Ben beylikdüzü devlette dörtlüyü ücretsiz yaptırdım bir arayıp sorun ikiliyide yapıyorlardır diye düşünüyorum
Deletedmom308 HilalSahinoglu ikilyi kendi doktorunuz yapıyo orada. zaten çok farklı bi şey değil ultrasondan bi kaç ölçüm yapıp laboratuara gönderiyo sizi
HilalSahinoglu Deletedmom308 benim doktorum yok orada sadece ikili test için gidiyorum. Aslı hanım diye bir perinatolog yapacak