Htc6138 10 yaşında bir oğlum var sezaryenle dünyaya geldi şimdi 6 haftalık hamileyim normal doğum yapma şansım var mı merak ediyorum sezaryen sonrası normal doğum yapan var mı sıkıntı oluyor mu
Fgnaldmr Evet canım oluyor. İki bebek arası 2 yılı doldurman yeterli. Benimde suan 22 aylık bi oğlum var. Sezeryan ile dünyaya geldi. 8 haftalık hamileyim bende normal doğum düşünüyorum.
Ezmira Fgnaldmr 2 yıl çok kısa bir süre değil mi ilk defa duydum sağlıkla kucağınıza almanız dileğiyle 🌸
Mrvsmt 4 yaş oğlum var şuan 23 haftalık hamileyim doktor normal doğum şansımın olmadığını söyledi . Riskler olabiliyormuş o riskleri de doktorlar göze almıyormuş. Normal doğum da ıkınma sancı esnasında eski sezeryan yerinde yırtılma oluyormuş
Fgnaldmr Mrvsmt bence ssvd destekleyen bir doktor bulun kendinize. Bu durum yaygınlaştı doktorlar eskisi gibi çekimser yaklaşmiyor bu duruma.
Fgnaldmr Ezmira yurt dışında 18 ay bizim ülkemizde 24 ay şartı var. 2. Kez sezeryan olmakla aynı riskler. Doğru doktor seçimi ile 15 ay ara ile doğum yapan gördüm ben. Bence kişinin kararlılığıyla alakalı. Ben deneyeceğim şansımı zaten olmazsa yine sonunda sezeryan olur.
Songulars13 Eğer maddi imkanınız var ise İstanbul’daysanız eyüp özel Rami hastanesi nehir bayram var birde Üsküdar Zeynep kamil devlet hastanesi var oradaki doktorlarda yaptırıyor öneriyor ama devlet biraz şans işi