Mervus Kızlar 🤦♀️ Derlerdi de inanmazdım,bir anda kilo alınıyor falan dendiğimde yaa boğazını tutunca almazsın nasıl olur bi anda falan derdim veee kendime inanamıyorum bir anda aşırı kilo aldım 58kiloyla hamile kaldım ve bi anda 62ye çıktım neyse uzun sure 62de kaldım 21.haftaya kadar 62 civarıydım ve baya iyi hissediyordum kendimi fakat o da ne son üç haftada 3 kilo almışım 65 olmuşum inanamıyorum kendime resmen kilo yapışıyor şuan bedenime ve en kötüsü de selülit 😭 bacaklar almış başını gitmiş kaç kiloyla bitiririm hiç bilmiyorum 😭😭😭 yeter ki çocuğum sağlıklı olsun ama doğumu da zorlaştırmasndan korkuyıurmm bu kiloların 😔 ilk defa uzun uzun içimi dökmek istedim. Sizler ne alemdesiniz
zlemzcanzl Mervus ben de senin gibi aynı kilo aldım ve bacaklarımda ki selülit çok fazla. 57 ile hamile kaldım 33+2 yim 73 kilo 🤦🏼♀️ 80 ile doğurucam sanırım. Sıkı bir diyet doğum sonrası bizi bekliyor 😉
caglademir Mervus Sizinle kilo alimimiz birebir ayni gitmis hafta bazinda☺️ Ben de bir ayda 4 kilo alinca hemen frene bastim, simdi yine yavasladi kilo alimim endiselenme canim, dikkat edersiniz bi sey olmaz bundan sonra
Azrasare Canım ilk gebeliğim de 14 kilo aldım kızım 6 aylık bile olmadan 24 kilo olarak geri verdim ve sıfır çatlak ile .... şuan ikinci gebeliğim 21+4 toplamda üç kilo aldım hiç ama hiç dert etmiyorum alsam da almasam da sağlıklı olalım yeter 🤲🏼
Mervus Azrasare ya kesinlikle öyle darısı başıma o halde inşallah ben de Doğumdan sonra hemen veririm 🤦♀️Boyum da yok🤣
Ebruguness Bende 58le hamile kaldım 28 haftalığız 68 kilo oldum bilee🙈 hedefim bi 5 kilo daha alıp 15le tamamlamak ama bakalım kilo bu ne zaman alınacağı belli olmuyor 😅😇
Mervus Ebruguness yaaa ben de 15 el kapatmak istiyorum inşallah nasip olur öyle korkum 20lileri çok çok aşmak 🤦♀️
Mervus zlemzcanzl kesinlikle ben de kendimi diyete adapte ediyorum Doğumdan sonra için ama şuanda yiyorum ha bire 🙈 Rabbim sağlıklı Doğum nasip etsin💕
Hilalburak Ben 68 le kaldim suan75 kiloyum ben ölüyim ozmn. ozmn bn norml dogum yapamayacak miyim yani takmayin bu kadar anneler verilir insAllah saglam iradeyle
Mervus Hilalburak ya ben geçmişi kilolu bi bayanım o yüzden sanırım azıcık endişe ediyorum blr de şekerden korkuyorum da olmaz inşallah🙈 Rabbim hayırlı soğuklar nasip etsin inşallah 🤗
Mervus Eih92 var galiba ya 🤦♀️☹️ Doktoruma söyleyeceğim gidince el ve ayakta değilde belin aşağı kısmında var gibi geliyor puf puf böyle
Ebruguness Mervus inşallah canım yoksa vay halimize 🙈😅 şaka bi yana da herkes emzirirken verilir diyor bakalım tek avuntum o 💁♀️
Eih92 Mervus çok ani kilo artışı bazen masum olmaya biliyor Eğer bacaklarında varsa yani ayak bileklerinde bence bir kontrol ettir cnm bide tuzlu tüketme
Mervus Ebruguness ya benimde öyle canım valla ya böyle her emzirmede yarım kilo gitse falan 🤪🤣🤣🤣ay amin 😍 güzel Doğum nasip etsin mevlam fit halimize hızla dönelim Doğumdan sonra inşallah
Mervus caglademir ya bu akşam son diyorum ben de yarın cidden pilav makarna ekmek kesicem başka türlü olmayacak benimde 🙈 inşallah Doğumdan sonra çabucak veririz canım 🌸