cf__ gizem-37 benimde eşim aslan burcu ve çok uslu bir çocukmuş ikizlerimiz gelecek onlarda aslan burcu olacak bende çok merak ediyorum
Aecer gizem-37 benim de aslan burcu oğlum olacak, ablamın aslan burcu oğlu var ve korkulanın aksine 2 ablasına göre o kadar saygılı, efendi bir çocuk ki o yüzden hiç korkmuyorum aslan burcu erkeğinden :) sadece aşırı anacı haha amaaa abim de aslan burcu ve büyümüş halleri biraz beter itiraf ediyorum 😂
[silindi] gizem-37 ben aslanım iki abim aslan 🦁🦁🦁 çocuklarım olmadı aslan burcu bir bebeğe sahipseniz çok şanslısınız herkese nasip olmaz 😀 kendini aşırı seven insanlarız biz gururlu lider koca yürekli E birazcık minicik egoist ama yakışır oda 😀😀😀
Minis122 gizem-37 benimde aslan burcu olucak ins oglum. Kendimde aslan burcuyum bebekligim.sakin gecmis esim yengec burcu cok aksi bir bebekmis odum kopuyor yengec olur die 😂😂
Minis122 anneolmakzoramagulusuyeter_ ikiside sakin olmazmiki suan korktum ben ya kizim cok uslu bor bebekti uyurdu aglamazdi simdi oglum.olucak. Doktor cok hareketli diyor korkuyorum 😂
Mzzz Eşim aslan burcu çocukken haylazmış 🤭 ama çok bonkör, yufka yüreklidir, lider ruhludur, her yerde kendini kurtarır, sıcak kanlıdır 😂😂
Elilar2225 Kalbiimde2can benim de oğlum aslan olacaktı. O kadar istedim ki olmasın, 20 gün erken olup yengeç oldu çok sevindim😁
Kalbiimde2can Elilar2225 benim oglumda aslinda 28.07 olacakti ama 01.07 geldi beyefendi o sekilde aslandan yirttik🙈 simdiki dogumumda 08.08 ama bunu söyle bi 3 hafta erken bekliyorum ozaman yine yirtariz aslan degil yengec oluruz🤭 bende yengecimde esim hep bu konuda yanlizlik cektigini söyler oda boga bir cocugumd boga olsaydi diyor hep🤣🤣🤣🤣
Kalbiimde2can Elilar2225 evet balikla yengec benziyorlar 🤭 artik hakkimozda hayirlisi sansimiza ne cikacak bakalim 😅 saka maka saglikli hayirli olsunlarda birazcik yaramaz olsalarda olur ama birazcikkk 🤣🤣🤣🤣🤣
Merve0901 AlyaveAlinaannesi benimde aslan bir kızım olacak inşallah 🥺 annesi de koç burcu, 2 ateş yan yana🙈 bir aslan kız annesi olarak tavsiyeleriniz var mı😂
AlyaveAlinaannesi Merve0901 tebrik ederim 🥳 vallaha bir o kadar sahiplenici bir o kadar da umursamaz çok gülen bir bebek bizimkisi. Herşey onun olduğunu söylüyor hepsi benim diyor 😀 sanırım bu aslan burcu özelliklerinden biri. Hep önden o gidecek hep onun dediği olucak gerçekten lider ruhlu çocuklar ya. Sürekli pofpof sevilmek istiyor saatler ce yatar sev beni öv beni isteyebilir. Saatlerce ayna karşısında saçlarına bakar 😀 çok ağlamaz aksine düşse bile gülen bir bebek. Bakalım sizin ki de böyle olucak mı 😍 Merve0901
AlyaveAlinaannesi Merve0901 ha birde kuralları biz belirlemiyoruz çünkü umursamıyor hep kendi dediği oluyor bi şekilde yolunu buluyor ama yine bizim dediğimiz yere çıkıyor sadece tek olan şey o istediği için olması ve bundan çok mutlu oluyor bunuda belirteyim zor biraz ama alışınca kolaylaşıyor 😀😀
Merve0901 AlyaveAlinaannesi Abim de aslan burcu aynı abimi tarif ettiniz demekki kız erkek fark etmiyor bu aslan burçlarında😂 dediğim dedik olması biraz zorlayacak beni, ama onu da bir şekilde çözeceğiz belliki😁