gizem-37 Kızlar aslan burcu oğlum olucak Allah nasip ederse🥹Çocuğu öyle olan var mı huyları nasıl çok merak ediyorum💖
Medinehnm gizem-37 kocam aslan burcu kayınvalidem hep cok akıllı bi cocuktu der insallah sizinkide öyle olur :)
3babymom gizem-37 dayım aslan burcu ananem her der 4 çocuğum var ama memet beni öldurdu 😂 çok yaramazdi durmak bilmezdi diye
AlyaveAlinaannesi gizem-37 kızım Aslan burcu o kadar akıllı ama bir o kadar da dediğim dedik belli ediyorlar saçlarından. 2 yaşında olmasına rağmen sürekli ayna karşısında saçlarına bakıyor. Ama çok uslu bir bebeklik geçirdi geçiriyoruz bin şükür 🙏 darısı başınıza 🌸
gizem-37 Balbebek012 benimde erkek kardeşim aslan.Yani yaşıtlarına göre çok olgun Küçükkende hiç yaramazlığını görmedik😊
Balbebek012 gizem-37 yaa maşallah darısı benim oğluma inşalalh 🎈 benim akrep burcu bir kızım var on erkek çocuğuna bedel 🤣
Elifaras_ Benim de hayalim hep bir oğlum olsun ve de aslan burcu olsun isterdim.. Allah verdi.. Bebeğimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş… Şafak 140 :)
Balbebek012 gizem-37 ben de Aslan koymak istiyorum burcu da aslan ismi de aslan olsun diye ama babası tutturdu babamın ismini koyacam diy3🤕
melek79 Benim oğlumda aslan burcu. Sürekli sevilmek ve ilgi istiyor. Aşırı bilmişlikleri var . Çok sosyal 2 bucuk yaşında 😂
Merve0901 AlyaveAlinaannesi benimde aslan bir kızım olacak inşallah 🥺 annesi de koç burcu, 2 ateş yan yana🙈 bir aslan kız annesi olarak tavsiyeleriniz var mı😂
Kalbiimde2can Benim bir oglum var 6 yasinda yengec erken dogmasaydi aslan olacakti 🙈 simdikide aslana denk geliyor ama erken olursa yine bir yengec evlada sahip olacagim ama aslan olursada yengec ve aslan nasil olur bilemiyorum 🤭 bende yengecim bu arada🤣
Sahradmla Kalbiimde2can Eşim aslan ben yengeç 😂 ikimizde çok sinirliyiz ama çokta iyi anlaşıyoruz Ateş Ve Su Grubu normalde anlasamazlar diyolar 😂 2 çocuğum var onlarda Ateş Grubundan 3 Ateş Bı ben Su Grubu 😂 3. Şuan hamileyim Oda terazi olacak çok merak ediyorum terazi burçları 😂
Elilar2225 Kalbiimde2can benim de oğlum aslan olacaktı. O kadar istedim ki olmasın, 20 gün erken olup yengeç oldu çok sevindim😁
Sev-can gizem-37 aşırı hareketli akıllı ve dediğim dedik üstelik henüz 1.5 yaşında 😂 amaaan herşeye değer sevgisi ❤️