gulsahisa5258 iremasmahan06 oy napacaguk bizz Bi çözümü olmalı bayılacam sanki Gargara yaptım karanfil koydum simdj soğuk kompleks yapiyrum
Rukis__ Ayyyyyy bende ayni sknti ya kac gündür disim sizliyor cok fena gelcek agrisi cok korkuyorum cok agricak diye bir iki disde degl hamilelikde bir cok disim kirildi ve sisdide son 26günüm kaldi disimi ska ska kirilcak herhalde hepsi
gulsahisa5258 Rukis__ senin yine az kalmış bacim.ben daha 4 ayligim ya :( Rabbım bütün hamislere yardım etsin gercekden çok zor çok zor yataktayım ama duramıyorum
Hilalll3222 Ben aylarca çektim ne yaptıysam fayda etmedi dişçiye git yaptır yoksa son aylarda daha şiddetlenir başka yolu yok adrenalin içermeyen lokal anestezi ile tedavi uyguluyorlar zararı olmuyor
Gulsen20 annesininbali27 Canım benim ya o aciyi biliyorum gece saat 4 de kafama kafama vuruyordum aglıyordum Sabah kalktim Doktor a gitim ve doktor hic bisey yapamadi 4 aylık hamileydim diye ve dişimde bir sorun olmadıgnı söyledi sadece bebek kendine kalsyum çekiyor dedi kendi maalesef bişey yapamam dedi. Kendi doktorumda ilaç izin vermedi eczaneye gitim onlarda vermedi 4 aylıksın dediler gargara tuzlu su sirke ne kalmadı yapmadıgım hiç faydası olmadı bir abla sayesinde 2 tane sarımsak ezdim. Ve agrayan dişimin üstüne etrafına koydum agrayan dişimin üstüne yatım 5 dakika çok kötü yakıyor acıtıyor ve uykuya veriyor çok şükür. O acı giti şuan 8 aylık hamileyim ve ondan sonra hiç olmadı bile şükür dene bence canım geçmiş olsun ♥️🥹
piiremsesinannesiii annesininbali27 yaptığım ne kadar doğru bilmiyorum belki yanlış bile ama dişim ağrıdığında kanata kanata özellikle fırçalarım o ağrı yerindeki kan akınca sanki pis kanı gitmiş gibi hissediyorum ve ciddi anlamda da ağrım azalıyor benim