EnesEnsar Kızlar ben 6 haftalık hamileyim ilk muayene de kese görüldü ama bende ne mide bulantısı nede baş dönmesi hiç birşey yok bu normal mi
Hazarbuse58 Yyemus ay kan kusuyorum ben niye uzuluyosunuz Allah’a bin şükür deyin öyle olmak isteyen kaç kişi var ❤️
buusur Belirtiler kişiden kişiye değişiklik gösterir inşallah da yaşamaz rahat bir hamilelik geçirirsiniz 🌸 ama ilerleyen zamanda başlayabilir tabi
buusur Benim göğüslerim patlayacak gibi şiş ve ağrıyor bulantı ve yanmayı söylemiyorum bile günlük hayatımı etkiliyor oturup ağlıyorum artık keşke rahat geçirseydim diyorum ama sağlık olsun çok şükür yinede
Esra_Omer_21 Zamaneanne benim oyleydi hic bulantı vs yaşamadım çok güzel hamilelik gecirdim oğlum oldu☺️
Dilhan85 Zamaneanne ben bu tur soylenenlere inanmiyorum belirti cinsiyetle degil bunye ile alakali bence
desertrain EnesEnsar normal hatta benim normalde sürekli miğdem bulanır ama hamileliklerimde o da geçer sizde şanslınız maşallah
gizem-37 EnesEnsar bende çok düşünüyordum niye böyle diye ah ah 8/9 haftalık olunca neden öyle dedim diye düşündüm hep😂Öldüm miğde bulantısından.Daha erken canım yani
aygulb ben hiç bir belirti yaşamadım adet gecikmesi dışında bulantı kusma agrı hiçbiri yoktu 😌20+4 olduk allaha şükür şuan için kolay geçiyor 🙏🏼
mutlulukmevsimi EnesEnsar bende öyleydim genelde 10 haftaya kadar belirtiler çıkar eğer yoksa hamileliğin diğer hamilelere göre kolay geçecek demişti doktorum öylede oldu bugün 32 haftalığız. Başından beri ne bulantı ne kusma ne baş dönmesi olmadı.
Gulcnergn EnesEnsar Maşallah öncelikle. Ben şuan da 34+2 yim bu zamana kadar hiç bir belirti olmadı gebelikten önce nasılsam şuanda öyleyim 😋🤲
Hlm61 EnesEnsar Normal canım bende şuan 10 haftalığım çok şükür bende de bi belirti yok göğüs şişliği dışında.
Kukulikukuli12 EnesEnsar 41.hafta normal dogurdum. Asla hamile gibi değildim 😄 Agrı sancı bulantı VS yasamadım. Cok şanslısın inşallah öyle devam eder asırı rahatlık 😄